Новости

February 14, 2024

Истражите огроман свет Ембервале у Енсхроудед: А Сурвивал РПГ

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Увод

Енсхроудед је РПГ за преживљавање који играчима нуди прилику да истраже огроман отворени свет Ембервалеа. Са својим широким спектром активности као што су прављење, борба, градња и пљачка, Енсхроудед пружа играчима огромну слободу да обликују сопствено искуство играња.

Истражите огроман свет Ембервале у Енсхроудед: А Сурвивал РПГ

Платформе

Ако сте заинтересовани да играте Енсхроудед, важно је да знате на којим платформама је доступан. Тренутно, Енсхроудед је у раном приступу на ПЦ-у, са плановима за лансирање на ПлаиСтатион и Ксбок у будућности. Иако су тачни датуми објављивања ових платформи непознати, очекује се да ће се поклопити са одласком игре из раног приступа, за који се предвиђа да ће бити од краја 2024. до почетка 2025. године.

Играчи на конзолама ће морати да покажу стрпљење, јер је Енсхроудед потврђен само за ПлаиСтатион 5 и Ксбок Сериес Кс|С. Иако постоји могућност додатних издања конзоле, то је мало вероватно. Стога, ако желите да искусите чуда Ембервалеа, најбоље је да играте на ПЦ-у, ПС5 или Ксбок Сериес Кс|С.

Рани приступ и будућа ажурирања

Крај периода раног приступа Енсхроудед-а нема званичан датум, али се процењује да ће бити око децембра 2024. или јануара 2025. Развојни тим има за циљ временски оквир од отприлике годину дана, али то није загарантовано. У међувремену, Енсхроудед тим активно ради на мапи пута, пружајући редовна ажурирања и слушајући повратне информације играча како би побољшао карактеристике игре и применио неопходне промене.

Закључак

Ако уживате у узбуђењу израде зграда и база, потрази за моћним пленом, борби са страшним непријатељима и креирању врхунске класе, Енсхроудед је игра за вас. Међутим, ако жељно ишчекујете издавање конзоле, мораћете да будете стрпљиви јер програмери још увек нису објавили одређени датум. Пратите будућа ажурирања и више информација о издању Енсхроудед за конзолу.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости