Новости

February 20, 2022

Исход зимског првенства ЕГЦ

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Када је у питању клађење на еспорт на мрежи, постоји неколико игара које су стекле висок ниво популарности. Многи од њих су пуцачине из првог лица, као што је Цалл оф Дути. Наслови борбених арена засновани на тиму такође су у великој мери представљени на сајтовима за клађење на еспорт. Аге оф Емпирес је стога прилично јединствен у овој напредној заједници.

Исход зимског првенства ЕГЦ

Серија АОЕ ставља играче у улогу градитеља цивилизације. Циљ је да се од мале групе ловаца скупљача проширимо на напредније друштво. Кључ победе је прикупљање ресурса за плаћање нових структура и технологије. Док игра напредује и села прерасту у градове, ови ресурси постају ограниченији. Као резултат тога, стратегија је важна вештина за професионалне играче.

Помало спора и церебрална природа АОЕ-а чини га изненађујућим избором у заједници за клађење на мрежи. Многе друге игре које се налазе на Еспорт Ранкер имају тенденцију да се више фокусирају на брзу акцију. Међутим, АОЕ је узбудљивији него што се на први поглед чини. У такмичарском окружењу, играч треба да направи веома промишљене и прорачунате потезе.

ЕГЦ Зимско првенство

21. јануара 2022. отворена је квалификациона емисија за један од највећих турнира Аге оф Емпирес. Зимско првенство у Доба империја ИВ имао наградни фонд од 20.000 долара и спонзорисао га је Мицрософт. Играчи су се такмичили једни против других у мечевима 1 на 1.

Игра у стандардној форми захтева од играча да напредује кроз четири различита доба у историји. Међутим, овај турнир се фокусирао искључиво на завршни узраст. Током целе зиме била су три друга серијала догађаја. Квалификације за првенство одређивале су колико су бодова освојили током сезоне. У обзир је узет и износ новчаних награда који су освојили.

Људи који траже савете за клађење у еспорт треба да буду свесни да је конкуренција веома жестока. Првенство увек доводи више потенцијалних кандидата. Играчи МаринеЛорД и Тхе Випер су истакнути као са посебно добрим квотама. Ипак, круну је преузео канадски играч Хера. На другом месту је МаринеЛорД из Француске. Клађење на Аге оф Емпирес може бити тешко због великог броја професионалаца који се боре. 32 су се квалификовала за учешће у финалу.

Како су коцкари могли да одреде победника?

Важно је истражити што више играча који учествују. То би помогло играчима када би предвидели победника за ЕГЦ Зимско првенство. Сада када је све готово, коцкари имају целу годину да одреде ко ће бити на првом месту 2023.

Кључ за АОЕ клађење на мрежи је познавање снага и слабости сваког кандидата. Ако су ентузијасти еспорта озбиљни по питању овог облика коцкања, онда би могли да проведу наредну годину упознавајући све играче.

Квалификациони мечеви за зимску серију обично се преносе уживо онлајн. Паметни коцкари могу ово пажљиво посматрати и направити детаљну анализу. Међутим, свашта се може десити на оваквим турнирима. Аге оф Емпирес се у великој мери ослања на вештачку интелигенцију дизајнирану да тестира вештине играча. Често се објављују редовна нова ажурирања и закрпе. Ово може значајно да промени динамику. Због тога је важно да онлајн коцкари буду свесни свих нових дешавања.

Шта чини доброг АОЕ играча?

Само најбољи професионалци су позвани да учествују на ЕГЦ зимском првенству. Ови људи су испољили низ сличних особина. Знали су како да искористе снагу своје цивилизације. Купили су само неопходне надоградње. Уопштено говорећи, на овим турнирима, играч са разноликом војском има предност.

На следећем шампионату, мечеви могу омогућити кандидатима да откључају реликвије. Ако је тако, то ће значити да победник мора бити вешт у лову на ове предмете и трошењу пасивног прихода од злата на праве надоградње.

Једна од највећих грешака коју човек може да направи је да занемари терен. Иако АОЕ наглашава изградњу структуре и обуку војске, топографија карте такође игра улогу. Они који искористе његове предности могу потенцијално да добију мечеве против страшних противника.

Микроуправљање и одређивање приоритета су две од најважнијих вештина које треба имати. Хера и МаринеЛорД, два шампиона Зимске серије 2022, знали су који елементи меча захтевају највише пажње. Стога, коцкари треба да фаворизују играче који показују такве особине.

Шта се спрема за ЕГЦ Зимско првенство 2023?

Турнири Модерн Аге оф Емпирес се обично фокусирају на најновија издања. Најновији део АОЕ ИВ изашао је тек у октобру 2021. Стога се чини вероватно да ће следећа зимска серија наставити да укључује мапе ове игре. Љубитељи клађења на мрежи могу потрошити своје време на упознавање како АОЕ ИВ функционише. Што више знања и увида имају, то ће боље бити у предвиђању победника за 2023. годину.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
undefined is not available in your country. Please try:

Најновије вести

Друга половина сезоне АЛГС 2024: Дубоко уроњење у феномен еспорта
2024-06-02

Друга половина сезоне АЛГС 2024: Дубоко уроњење у феномен еспорта

Новости