Новости

February 15, 2024

Како набавити блистави Паладин оклоп у Енсхроудед-у

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Увод

Комплет оклопа Радиант Паладин је једна од најбољих врста опреме коју можете пронаћи у огромном свету Ембервалеа у Енсхроудеду. Нуди импресивне предности и може вам помоћи да издржите било коју битку. Овај водич ће вам показати како да набавите комплет оклопа Радиант Паладин.

Како набавити блистави Паладин оклоп у Енсхроудед-у

Где пронаћи комплет оклопа Радиант Паладин

Комплет оклопа Радиант Паладин је предмет плена у сандуку, што значи да нема загарантованог места за проналажење. Међутим, постоји поуздана локација у Ембервалеу под називом Храм Сунца, који се налази близу југоисточног угла у области Киндлевастеса. Ово место нуди највећу шансу за проналажење комплета оклопа.

Фарминг за Сјајни Паладин оклоп сет

За фарму за комплет оклопа Радиант Паладин, поставите пламени олтар близу храма сунца за брз приступ. Уђите у храм кроз прозор са стране зграде и опљачкајте све сандуке и ковчеге унутра. Када очистите храм, вратите се на главни мени Енсхроудед и поново учитајте своју игру. Ово ће поново покренути сав плен у Сунчевом храму. Понављајте овај процес док не добијете комплетан комплет Радиант Паладин оклопа.

Време и срећа

Пољопривреда за комплет оклопа Радиант Паладин може потрајати око сат или два ако је срећа на вашој страни. Међутим, пошто је плен насумичан, може потрајати дуже. Храм сунца такође нуди добре шансе за откључавање других легендарних комплета оклопа. Имајте на уму да оклоп Радиант Паладин можете пронаћи и на другим локацијама, али Сунчев храм је најбоље место због велике доступности плена на великим реткостима.

Статистика и бенефиције

Откључавање сета оклопа Радиант Паладин захтева стрпљење, напоран рад и срећу. Међутим, статистика и предности које пружа чине га вредним труда. Овај сет оклопа је посебно користан за класе као што су Баттлемаге и Маге.

Закључак

Добијање оклопа Радиант Паладин у Енсхроудеду може потрајати и труда, али награде су значајне. Пратите кораке наведене у овом водичу и фармирајте у Храму сунца у Ембервалеу да бисте имали најбољу шансу да добијете овај моћни сет оклопа.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
ThunderPick
Бонус $2,000

Најновије вести

Преко 100 играча ће се сукобити у ТФТ сету 11 у првом ЕМЕА Голден Спатула Цупу
2024-04-25

Преко 100 играча ће се сукобити у ТФТ сету 11 у првом ЕМЕА Голден Спатула Цупу

Новости