Новости

February 15, 2024

Како набавити изолациони гниодин за израду епске опреме у ВоВ Цлассиц-у

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Увод

Изолациони гниодин је вредан материјал за израду у Ворлд оф Варцрафт Цлассиц Сеасон оф Дисцовери. Користи се за прављење опреме епског квалитета у обради коже и кројању. Овај водич ће вам пружити две методе за добијање изолационог гниодина.

Како набавити изолациони гниодин за израду епске опреме у ВоВ Цлассиц-у

Метод 1: Куповина од аукцијске куће

Један од начина да се набави изолациони гниодин је куповина од аукцијске куће. Међутим, важно је напоменути да овај метод може бити прилично скуп, са ценама које се крећу око 40 злата у царству Црусадер Стрике (ЕУ). Поред тога, мораћете да сакупите и друге ретке материјале као што су хиперкондуктивни аркано-филамент и слабо светлећа кожа, што може додатно повећати цену.

Метод 2: Направите га сами

Друга опција је да набавите рецепт и сами направите изолациони гниодин. Рецепт се може купити од Зири "Тхе Вренцх" Литтлеспроцкет, који се може наћи у Чистој зони у Гномерегану. Да бисте дошли до ње, уђите у Гномереган и померите се на леву страну од улаза. Уђите у други пролаз и пратите степенице које воде доле. У великој соби испуњеној гномовима, наћи ћете Зирија. Разговарај са њом и она ће ти продати рецепт за 15 златника. Када добијете рецепт, можете да направите изолациони гниодин користећи једну бочицу са оловом и пет сандука раствора зараженог гниодина.

Закључак

Изолациони гниодин је кључни материјал за израду моћне опреме у ВоВ Цлассиц Сеасон оф Дисцовери. Без обзира да ли се одлучите да га купите од аукцијске куће или да га сами израдите, набавка изолационог гниодина ће вас приближити куповини најбољих ствари у слоту. Размотрите своје могућности и направите избор који најбоље одговара вашим потребама и ресурсима.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости