Новости

February 13, 2024

Како пронаћи кормило из Сенгоку ере у Персона 3 Релоад и добити вредну награду

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Увод

Ако сте обраћали пажњу у разреду Персона 3 Релоад, онда је лако пронаћи Сенгоку Ера Хера за Елизабет.

Како пронаћи кормило из Сенгоку ере у Персона 3 Релоад и добити вредну награду

Проналажење кормила из Сенгоку ере

За оне од нас који смо спавали на часу у важним тренуцима, међутим, можда је време да вам дамо кратак курс о томе шта треба да урадите, и што је још важније, где треба да идете, да бисте га пронашли. Кормило из Сенгоку ере понекад може бити мало незгодно. Не зато што је превише тешко пронаћи – прилично је лако знати где да идете, све док сте обраћали пажњу. Само треба неко време да га коначно добијете у својим рукама.

Корак 1: Прихватите захтев

Након што прихватите захтев од Елизабете у Персона 3 Релоад, требало би да кренете до средње школе Геккоукан. Када стигнете након школских сати, потребно је да се упутите на први спрат (1Ф) и упутите се у канцеларију факултета. Налази се у најзападнијем крилу на првом спрату школе. Овде можете проверити канцеларију факултета и добити поруку у вези са Елизабетиним захтевом.

Корак 2: Посетите канцеларију факултета

Када уђете у канцеларију факултета, дочекаће вас сцена са наставником по имену господин Оно. Морате долазити сваки дан после школе док вам учитељица коначно не да кормило. Теоретски би требало да потраје седам дана покушаја да се ствар коначно добије.

Корак 3: Вратите се Елизабети

Након што добијете кормило из Сенгоку ере, вратите се Елизабет у Велвет собу. Као награду, добићете седам фрагмената сумрака.

Закључак

Проналажење кормила из Сенгоку ере у Персона 3 Релоад може потрајати, али ако пратите ове кораке, моћи ћете да га набавите и добијете вредну награду од Елизабете.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
undefined is not available in your country. Please try:

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости