Новости

February 14, 2024

Како пронаћи нацрт брода Бригантине у лобањи и костима

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Увод

Скулл анд Бонес је игра пуна различитих локација за истраживање. Ако сте у потрази за нацртом Бригантинског брода, важно је да знате где да пронађете Руинед Лигхтхоусе.

Како пронаћи нацрт брода Бригантине у лобањи и костима

Откључавање бродова

У Лобањи и костима нису сви бродови одмах доступни. Неки бродови, укључујући Бригантину, могу се откључати само куповином потребних награда за нацрт.

Лоцирање уништеног светионика

Трагови у игри упућују вас на Руинед Лигхтхоусе као локацију за добијање нацрта Бригантинског брода. Међутим, никаква конкретна упутства нису дата. Срећом, ми смо ту да вам помогнемо да га пронађете.

Руинед Лигхтхоусе

Руинед Лигхтхоусе је испостава која се налази у Источној Индији, између Ниламског мора и мореуза Цендоно. Налази се директно јужно од Телок Пењараха, главног гусарског центра у региону.

Наставите са опрезом

Важно је напоменути да је област око Руинед Лигхтхоусе-а пуна претњи и непријатеља високог нивоа. Ако сте у раној фази игре, препоручљиво је да избегавате овај регион. Бродови у том подручју могу постати сумњичави према вама ако пловите превише близу и могу напасти без упозорења.

Добијање нацрта брода Бригантине

У Руинед Лигхтхоусеу, наићи ћете на корумпираног ДМЦ службеника. Ако сте достигли тражени ниво у рангу Цуттхроат Инфами, можете купити нацрт Бригантинског брода од овог НПЦ-а. Поред тога, корумпирани ДМЦ службеник такође продаје нацрте оружја за Схалеи И, Деми-цанон ИВ и Тхе Термитес И.

Ограничене понуде

Осим корумпираног ДМЦ официра, Руинед Лигхтхоусе нема много више да понуди. Међутим, он служи као тачка за брзо путовање када тамо први пут пристанете.

Закључак

Укратко, ако тражите нацрт Бригантинског брода у Лобањи и костима, идите до Руинед Лигхтхоусе у Источној Индији. Будите опрезни са опасностима у овој области и уверите се да имате потребан чин Цуттхроат Инфами да бисте купили нацрт од корумпираног ДМЦ службеника. Срећна пловидба!

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
ThunderPick
Бонус $2,000

Најновије вести

Преко 100 играча ће се сукобити у ТФТ сету 11 у првом ЕМЕА Голден Спатула Цупу
2024-04-25

Преко 100 играча ће се сукобити у ТФТ сету 11 у првом ЕМЕА Голден Спатула Цупу

Новости