Новости

February 13, 2024

Како спојити Даисоујоу са Регенерате 3 у Персона 3 Релоад

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

У Персона 3 Релоад, Елизабетх додељује играчима низ захтева, а у захтеву 72, играчи имају задатак да споје Даисоујоу са вештином Регенерација 3. Овај захтев је седми у Елизабетиној фузионој серији и релативно је једноставан у поређењу са осталима. Да би испунили овај захтев, играчи морају да имају исправне две Персоне и да имају најмање 59. ниво.

Како спојити Даисоујоу са Регенерате 3 у Персона 3 Релоад

Да би спојили Даисоујоу са Регенерате 3, играчи могу или директно спојити Персоне или користити картицу вештина. Карте вештина за Регенерацију 3 могу се наћи у Тартару или купити у Маиоидо Антикуес. Препоручује се дуплирање картице вештина у храму Инари у Наганакију током дана пре употребе.

Ако играчи одлуче да директно споје Персоне, препоручује се да користе Сузаку (55) Персону. Сузаку учи Регенерате 3 на нивоу 56, тако да играчи могу лако да стекну вештину ако су разговарали са Бебе и рангирали се на Темперанце Социал Линк. Сузаку се може добити спајањем Рангде и Суццубуса. Ако играчи немају ове тачне Персоне, могу покушати да користе друге из исте Аркане на сличном нивоу.

Када играчи успешно споје Даисоујоу са Регенерате 3, требало би да напусте Велвет собу и разговарају са Елизабет пре него што пређу на следећи сет захтева.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
ThunderPick
Бонус $2,000

Најновије вести

Преко 100 играча ће се сукобити у ТФТ сету 11 у првом ЕМЕА Голден Спатула Цупу
2024-04-25

Преко 100 играча ће се сукобити у ТФТ сету 11 у првом ЕМЕА Голден Спатула Цупу

Новости