Новости

February 13, 2024

Кључна одлука: Научите или се уздржите од неопростиве клетве у наслеђу Хогвортса

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Увод

Једна од најхитнијих одлука са којима ћете се суочити у Хогвортсовом наслеђу јесте да научите неопростиво проклетство, Круцио. Током 'Ин тхе Схадов оф Студи' линије мисије, морате одлучити да ли ћете научити Цруцио и бацити га на Себастијана, свог пријатеља, или се суздржати од учења чини и преузимања проклетства на себе.

Кључна одлука: Научите или се уздржите од неопростиве клетве у наслеђу Хогвортса

Одлука

При крају слагалице Салазара Слитерина, играчи ће бити закључани у соби са Оминисом Гаунтом и Себастијаном Салоуом. Тројац убрзо схвата да је једини начин да побегне из собе бацити Цруцио, Неопростиво проклетство, један на другог. Пошто Оминис није вољан ни да баци или преузме клетву, одлука је препуштена вама.

Опције дијалога

Биће вам представљене три опције дијалога са различитим импликацијама:

  1. 'Веома добро. Не желим да научим клетву': Одабиром ове опције, играчи ће дозволити Себастијану да баци клетву на њих и неће научити Цруцио. Ово ће довести до тога да се играч смањи на најмање могуће здравље.
  2. „Желим да научим Цруциатус клетву, али ти је мораш бацити на мене“: Одабиром ове опције, Себастијан ће бацити Цруцио на играча, омогућавајући им да сами науче неопростиву клетву.
  3. 'Научи ме Цруциатус клетву, и ја ћу је бацити на тебе': Одабиром ове опције, играч ће истовремено научити Цруцио и користити клетву на Себастијана.

Закључак

Убацивање Цруцио-а на Себастијана или на себе нема ефекта прелома приче на игру. На вама је и како желите да ваша прича и лик изгледају. Размислите о импликацијама и донесите своју одлуку мудро.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости