Новости

February 13, 2024

Леагуе оф Легендс закрпа 14.4: Откривен узбудљиви фаворит за шампионе и датум изласка

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Сезона Леагуе оф Легендс 2024. је већ у другом месецу на серверима уживо. Риот Гамес се фокусира на шампионе који би могли користити помоћ у својим улогама. Риот Пхрокзон, водећи дизајнер игре за Леагуе, пружио је играчима преглед предстојеће закрпе 14.4.

Леагуе оф Легендс закрпа 14.4: Откривен узбудљиви фаворит за шампионе и датум изласка

Буффс шампионима

Закрпа 14.4 доноси добродошлицу мноштву додатака шампионима који нису били привучени пажњом већ неко време. Ови буффови имају за циљ да повећају њихову одрживост на свим нивоима игре.

  • Јаице, Ренектон и Волибеар ће добити буффове, отварајући више опција за мета мета на врху. Волибеар ће, посебно, проћи кроз огромну ревизију скоро свих својих способности.
  • Ахри и Каи'Са, чланови К/ДА, такође ће добити буффове. Оба шампиона су доживела неочекивано смањење стопе победа са почетком нове сезоне.
  • Тхресх, Лулу и Сорака, који су се борили са недавним променама предмета, такође ће добити додатке. Ови шампиони су историјски били јаки на различитим нивоима игре.

Тестирање и издавање

Промене ће бити доступне за тестирање на ПБЕ у наредних неколико дана. Развојни тим ће открити додатне детаље и разлоге за љубитеље. Промене, можда измењене у поређењу са прегледом закрпе, биће званично објављене 22. фебруара са закрпом 14.4.

Пазите на ове љубитеље и видите како утичу на игру!

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
ThunderPick
Бонус $2,000

Најновије вести

Преко 100 играча ће се сукобити у ТФТ сету 11 у првом ЕМЕА Голден Спатула Цупу
2024-04-25

Преко 100 играча ће се сукобити у ТФТ сету 11 у првом ЕМЕА Голден Спатула Цупу

Новости