Новости

October 27, 2023

ЛНГ Сцоут размишља о победи и гледа у будућност Света 2023

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Увод

Након што сам обезбедио место у нокаут фази победом против КТ Ролстера, имао сам прилику да разговарам са ЛНГ Скаутом о серији и наступу тима на Светском првенству 2023.

ЛНГ Сцоут размишља о победи и гледа у будућност Света 2023

Размишљајући о серији

Упркос победи против ЛЦК #3 носиоца, Скаут је током три меча изразио своје незадовољство учинком тима у раној утакмици. Оценио га је са 5 од 10, наглашавајући потребу за побољшањем.

У првој игри, ЛНГ се у почетку мучио, али је успео да преокрене плиму добро изведеним барон позивом и тимском борбом која је променила игру. Сцоут је захвалио ГАЛА-у, бот ланеру, за одлучујући позив и похвалио његову одличну расподелу ставки.

Међутим, КТ Ролстер се вратио у другој утакмици, искористивши проблеме у раној игри ЛНГ-а. Скаут је признао напоре тима да реши ова питања на драфту за трећу утакмицу и нагласио важност да буде више фокусиран у раној утакмици.

Корак у средини игре

Упркос раним убиствима КТ-а, ЛНГ је показао своју снагу у тимским борбама средином утакмице. Користећи свој тимски састав, извели су доследне комбинације и створили непремостиво вођство од којег њихови противници нису могли да се опораве.

Размишљања о швајцарском формату и будућим утакмицама

Као искусни ветеран са шест наступа на Светском првенству, Скаут је поделио своје виђење новог швајцарског формата. Он је одбацио идеју да се значајно разликује од претходних групних фаза, тврдећи да ће јаки тимови и даље превладати.

Са обезбедјеним местом у четвртфиналу, ЛНГ чека швајцарски 5. круг како би одредио свог противника. Када су га питали о његовом омиљеном противнику и тренутној мети Светског првенства, Скаут је изразио уверење у њихов потенцијал да победе било који тим у четвртфиналу. Он је признао да тренутна закрпа можда неће бити наклоњена за њих, али је остао оптимиста у погледу превазилажења.

Допринос извиђача ЛНГ одреду

Скаутово искуство и увиди, стечени током значајног дела свог живота у Кореји, били су од непроцењиве вредности за ЛНГ тим. Активно се бави питањима и учествује у дискусијама са тимом, пружајући смернице и подршку.

Суочавање са притиском и стресом

Упркос свом опуштеном држању, Скаут је поделио своје стратегије за управљање притиском и стресом. Ужива у гледању забавних видеа и слушању музике као средства за опуштање, избегавајући ТВ драме.

Закључак

ЛНГ Сцоут-ова одлучност и велика очекивања за побољшање су очигледни у његовим размишљањима о серији против КТ Ролстера. Са својим погледом на полуфинале, ЛНГ је фокусиран на побољшање форме и превазилажење свих изазова који им се нађу.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
ThunderPick
Бонус $2,000

Најновије вести

Преко 100 играча ће се сукобити у ТФТ сету 11 у првом ЕМЕА Голден Спатула Цупу
2024-04-25

Преко 100 играча ће се сукобити у ТФТ сету 11 у првом ЕМЕА Голден Спатула Цупу

Новости