Новости

February 14, 2024

Максимизирајте ефикасност узгоја чистог кварца у Палворлд-у

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

У Палворлду, чисти кварц је вредан природни ресурс који се може наћи само у леденом зимском биому познатом као Астрална планина. Овај материјал је неопходан за израду кола, која се користе за изградњу структура које раде на струју. Ако желите да максимизирате своју пољопривредну ефикасност и прикупите пуно чистог кварца, ево неколико кључних тачака које треба имати на уму:

Максимизирајте ефикасност узгоја чистог кварца у Палворлд-у

Црафтинг Цирцуитс

Да бисте направили кола, требаће вам чисти кварц и полимер. Почните тако што ћете изградити генератор енергије и производну линију за склапање, која се откључава на технолошком нивоу 28. Када сте поставили ове структуре, можете почети да правите полимер користећи висококвалитетно Пал уље. Рецепт Цирцуит захтева четири чиста кварца и два полимера.

Проналажење чистог кварца

Чисти кварц се може наћи само у зимском биому Астралне планине, који се налази на северозападној страни мапе. Важно је имати опрему отпорну на хладноћу за преживљавање у овом региону. Потражите наслаге чистог кварца са њиховим препознатљивим сребрним ивицама. Користите пијук да узгајате чисти кварц из ових наслага. Да бисте повећали своју пољопривредну ефикасност, размислите о изради префињених металних кракова, јер су издржљивији. Поред тога, уложите неке поене у своју статистику тежине да бисте повећали своју носивост.

Пасивна пољопривреда

Изградња база у близини лежишта природних ресурса је одличан начин да се пасивно узгајају ретки ресурси попут чистог кварца. Пронађите одговарајуће место у близини лежишта чистог кварца и изградите базу. Доделите пријатељима са рударским радом Погодност за узгој материјала из природних наслага. Користите другара са прикладним за транспорт да сакупите убрани чисти кварц и одложите га у сандуке за складиштење. Изградња више база на стратешким локацијама око мапе додатно ће побољшати ваше способности пасивне пољопривреде.

Дефеатинг Палс

Постоје три изазовна пријатеља који испуштају Пуре Куартз када су једном поражени. То су Фросталлион Ноцт, Астегон и Јетрагон. Будите спремни за тешку битку ако желите да добијете чисти кварц од ових пријатеља.

У закључку, Пуре Куартз је вредан ресурс у Палворлд-у који се користи за прављење кола. Пратећи горе поменуте савете, можете ефикасно пронаћи и узгајати Пуре Куартз како бисте задовољили своје потребе у изради. Срећно!

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости