Новости

February 15, 2024

Максимизирајте своју игру у Покемон Го Тоур: Синнох са дијамантом или бисером

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Увод

Са Покемон Го Тоур: Синнох који доминира поставом догађаја до краја фебруара, Ниантиц даје играчима рани избор да закључају ексклузивне бонусе засноване на Диамонд и Пеарл. Ова одлука ће директно утицати на вашу игру, тако да ћете желети да направите праву.

Максимизирајте своју игру у Покемон Го Тоур: Синнох са дијамантом или бисером

Иди на обилазак 2024: Специјално истраживање Пут до Синоха

Доступан од 15. до 25. фебруара, Покемон Го Тоур 2024: Специјално истраживање Пут до Синнох ће понудити награде свим играчима као део прославе Го Тоур: Синнох. У зависности од тога да ли изаберете путању Диамонд или Пеарл, ваша игра током Го Тоур: Синнох – Глобал ће се увелико разликовати када је у питању извлачење максимума из Диалге и Палкие.

Глобални догађај

Сваки играч има приступ посебном истраживању Го Тоур 2024: Роад то Синнох од 15. до 25. фебруара, што се поклапа са целокупним трајањем мини-догађаја Го Тоур: Синнох анд тхе Роад то Синнох између две верзије. Упркос томе, најважнији садржај ће ступити на снагу тек 24. и 25. фебруара Го Тоур: Синнох – Глобал.

Током глобалног догађаја, у зависности од тога да ли изаберете Диамонд или Пеарл верзију, добићете другачију гаранцију за ваше нападе Диалга и Палкиа, као и продужено трајање за нове Адвентуре Еффецтс који су додати да се поклопе са дебијем Оригин Форме-а Диалга или Оригин Форме Палкиа.

Дијамант или бисер?

Не постоји тачан или погрешан одговор када је у питању избор између верзија Диамонд или Пеарл. Награде и бонуси за сваки су следећи:

 • Ексклузивни дијаманти:
  • Диалга снимљена током Го Тоур: Синнох гарантовано познаје Роар оф Тиме
  • Трајање ефекта авантуре за Роар оф Тиме је удвостручено
  • Диалга Цанди је доступан у наградама за посебна истраживања
 • Ексклузивни бисери:
  • Палкиа ухваћена током Го Тоур: Синнох гарантовано познаје Спациал Ренд
  • Трајање ефекта авантуре за Спациал Ренд је удвостручено
  • Палкиа Цанди доступна у наградама за посебна истраживања

Имаћете уобичајене посебне задатке истраживања и награде уз ове бонусе, што је једина верзија ексклузивног садржаја у Го Тоур-у ове године.

Закључак

Мудро бирајте између верзија Диамонд и Пеарл да бисте максимално искористили своје искуство играња током Покемон Го Тоур: Синнох. Узмите у обзир ексклузивне бонусе и награде које нуди свака верзија и донесите одлуку која одговара вашем стилу игре и циљевима. Уживајте у авантури!

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости