Новости

February 16, 2024

Максимизирајте свој ДПС помоћу Руне Краља џунгле у ВоВ Цлассиц Сеасон оф Дисцовери

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Увод

Руна Краљ џунгле је моћна руна за дивље друиде у класичној сезони открића Ворлд оф Варцрафт. Друиди га могу користити у облику мачке или медведа да драстично повећају штету од свог облика који мења облик. Ова руна се топло препоручује дивљим друидима који желе да се истичу у мелее ДПС-у.

Максимизирајте свој ДПС помоћу Руне Краља џунгле у ВоВ Цлассиц Сеасон оф Дисцовери

Добијање руне Краља џунгле

Да би добили Руну Краља џунгле у Ворлд оф Варцрафт Цлассиц Сеасон оф Дисцовери, играчи треба да разговарају са Даларан агентом у Ариденовом кампу у Деадвинд Пасс-у, Источна краљевства. Даларан Агент ће играчима пружити вредан алат под називом Ариден'с Сигил.

Ариденов сигил је ставка која омогућава играчима да открију оближње мрачне јахаче, а то су елитне мафије 41. нивоа које испуштају даларанске реликвије. Ове реликвије су потребне за добијање Руне Краља џунгле, као и неколико других Руна друге фазе.

Играчи морају да сакупе свих седам даларанских реликвија пре него што се врате даларанском агенту. Ово може бити изазован задатак јер захтева од играча да убију седам мрачних јахача у различитим зонама. Препоручљиво је да се ухватите у коштац са овим мини шефовима у групама од пет или више.

Предности руне Краља џунгле

Руна Краљ џунгле је пасивна способност која даје значајне предности дивљим друидима. Док је активна, Тигер'с Фури повећава сву нанету физичку штету за 15 процената и тренутно даје 60 енергије. Поред тога, Тигер'с Фури више нема глобално хлађење и замењено је статичким хлађењем од 30 секунди.

Закључак

Дивљи Друиди би требало да дају приоритет добијању руне Краља џунгле како би побољшали своју штету и побољшали своје перформансе у Ворлд оф Варцрафт Цлассиц Сеасон оф Дисцовери. Пратећи кораке за добијање ове Руне и користећи њене предности, Ферал Друиди могу да се попну на ДПС листе и да се истичу у својој улози.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
ThunderPick
Бонус $2,000

Најновије вести

Преко 100 играча ће се сукобити у ТФТ сету 11 у првом ЕМЕА Голден Спатула Цупу
2024-04-25

Преко 100 играча ће се сукобити у ТФТ сету 11 у првом ЕМЕА Голден Спатула Цупу

Новости