Новости

February 16, 2024

Максимизирајте свој основни потенцијал: изградња и проширење у Палворлд-у

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Увод

У Палворлд-у, изградња ваше базе је кључни аспект игре. Како ваша база расте, можете размислити о успостављању додатних база на различитим локацијама. Али колико база можете имати у Палворлд-у?

Максимизирајте свој основни потенцијал: изградња и проширење у Палворлд-у

Можете ли имати више база?

Одговор је да, можете имати више од једне базе у Палворлд-у. У ствари, можете имати неограничене базе, све док су то предстраже или разводњене базе. Ове врсте база могу се слободно градити било где у свету. Међутим, базе са званичним Палбок-овима имају другачија правила.

Нивои откључавања базе Палбок

У почетку можете имати само једну Палбок базу. Када ваш Палбок достигне ниво 10, можете поставити други Палбок на другу локацију. А када ваш Палбок достигне ниво 15, можете поставити трећи и последњи Палбок.

Важност Палбок-а

Палбок је механичар који вам омогућава да креирате јединствени дизајн основне зграде у Палворлд-у. Иако је могуће направити базу пуне величине и функционалну без Палбок-а, нећете моћи да доделите ниједног пријатеља да ради на њему. То значи да пасивна набавка ресурса неће долазити у обзир, а база ће се ослањати искључиво на акције играча.

Максимални број база

Максималан број база које можете имати у Палворлд-у је три. Сваки основни слот се откључава како прелазите на ниво. Друга база се откључава на основном нивоу 10, а трећа и последња база се откључава на нивоу базе 15.

Изградња друге базе

Да бисте изградили потпуно функционалну и самодовољну другу базу, морате достићи ниво базе 10 на свом првом Палбок-у. Када ваша прва база буде ниво 10, можете поставити други Палбок на другу локацију. Овај други Палбок ће почети на нивоу 10, омогућавајући вам да одмах доделите посаду од 10 пријатеља.

Премештање ваше базе

Ако желите да преместите своју базу у Палворлд, можете раставити свој тренутни Палбок и креирати нови на другој локацији. Сви ваши пријатељи ће аутоматски бити пребачени у нови Палбок, обезбеђујући да нико не буде остављен. Међутим, мораћете да обновите све своје структуре за нову базу.

Избор најбоље локације за базу

Када бирате локацију за своју базу, потребно је узети у обзир неколико фактора:

  • Доста равног терена и простора за надоградње и структуре
  • Одбрамбена способност за заштиту од препада
  • Останите унутар плавог круга усредсређеног око вашег Палбок-а да бисте спречили пропадање структура и осигурали да пријатељи могу да раде на њима
  • Избегавање близине тачака брзог путовања
  • Приступ ресурсима као што су дрвеће и рудне вене

Закључак

Сада када знате све о базама у Палворлд-у, време је да почнете да градите и ширите своје царство. Уживај у игри!

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости