Новости

February 12, 2024

Максимизирање борбе и продуктивности: Најбоље пасивне вештине у Палворлд-у

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Када ухватите пријатеље у Палворлд-у, не само да добијате пратиоце који ће вам помоћи у бази и у борбама, већ добијате и приступ њиховим пасивним вештинама. Ове пасивне вештине могу пружити велику предност у борби или понудити додатне погодности док ваш пријатељ ради у вашој бази.

Максимизирање борбе и продуктивности: Најбоље пасивне вештине у Палворлд-у

Како функционишу пасивне вештине

Сваки пријатељ кога успешно ухватите ће доћи са сопственом пасивном вештином. Ове пасивне вештине могу варирати од позитивних до негативних, али се препоручује да се фокусирате на оне позитивне. У Палворлд-у постоји преко 60 пасивних вештина, тако да је лако изгубити се у свим могућностима. На срећу, систем нивоа може вам помоћи да одредите који су бољи. Нивои се крећу од -3, што одговара веома негативним пасивним вештинама, до +3, означавајући најбоље пасивне вештине у Палворлд-у.

Утицај пасивних вештина

Неопходно је узети у обзир Пасивну вештину пријатеља јер она може утицати и на борбу и на изградњу. Пасивне вештине се могу слагати, додатно појачавајући њихове ефекте. Међутим, важно је напоменути да пасивне вештине могу имати и бонусе и негативне ефекте.

Најбоље пасивне вештине за борбу и рад

Када је у питању борба, постоји неколико истакнутих пасивних вештина. Вангуард и Стронгхолд Стратегист су пасивне вештине које побољшавају играче које утичу на борбу. Вангуард даје 10% буфф за напад, док Стронгхолд Стратегист даје 10% буфф за одбрану. Ове вештине се чак могу сложити. Мусцлехеад је још једна јака пасивна вештина за борбу, која даје 30% повећање у нападу, али 50% смањење брзине рада.

Фероциоус и Бурли Боди су подједнако јаке пасивне вештине које дају повећање од 20% у нападу и одбрани. Ове вештине су означене као Ниво +2. Поред тога, постоји неколико пасивних вештина за повећање штете засноване на типу које дају 20% повећање штете за одређене елементе.

Најбоља пасивна вештина за борбу је Легенда, што је вештина нивоа +3. Легенда даје 20% повећање у нападу, 20% повећање одбране и 15% повећање брзине кретања. Невероватно је свестран и нуди велике бројеве, што га чини очигледним избором за најбољу борбену пасивну вештину.

Када је у питању рад у вашој бази, постоје и неке значајне пасивне вештине. Диет Ловер помаже у смањењу глади, што може утицати на продуктивност. Свифт обезбеђује 30% повећање брзине кретања, док Воркахолиц успорава пад разума за 15%, омогућавајући вашим пријатељима да раде дуже пре него што се одморе. Предрадник сече и предрадник рударства су пасивне вештине које повећавају ефикасност сече и рударства. Најбоља пасивна вештина за рад је Артисан, која даје 50% повећање брзине рада.

Узгој и савети

Пасивне вештине можете пренети путем узгоја, тако да је паметно изабрати пријатеље са корисним пасивним вештинама. Ако нађете пријатеља са веома позитивном вештином, било би корисно да покушате да га узгајате за позитивне резултате.

Важно је напоменути да је Палворлд у раном приступу, тако да је садржај у игри подложан променама. Пазите на ажурирања овог чланка.

У закључку, најбоље пасивне вештине у Палворлд-у могу знатно побољшати ваше борбене способности и побољшати продуктивност у вашој бази. Пажљиво размотрите пасивне вештине својих пријатеља и узгајајте се стратешки како бисте максимизирали њихов потенцијал. Срећно!

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости