Новости

February 12, 2024

Максимизирање вашег нивоа удобности у Енсхроудед-у: Повећајте свој потенцијал и преживљавање

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Увод

У игри Енсхроудед, кључно је да не потцењујете важност вашег нивоа удобности. Иако је побољшање ваших борбених вештина од суштинског значаја, максимизирање вашег нивоа удобности може увелико побољшати ваш потенцијал повећањем вашег максималног здравља, регенерације и издржљивости.

Максимизирање вашег нивоа удобности у Енсхроудед-у: Повећајте свој потенцијал и преживљавање

Предности повећања вашег нивоа удобности

Повећање нивоа удобности у Енсхроудед-у има неколико предности. Прво, даје вам Рест буфф, који повећава ниво издржљивости и регенерацију. Овај буфф је посебно вредан када истражујете непријатељске земље Енсхроудед. Друго, побољшање вашег нивоа удобности може значајно побољшати вашу преживљавање, чинећи то кључним аспектом развоја вашег лика.

Како повећати ниво удобности

Да бисте повећали ниво удобности у Енсхроудед-у, можете предузети неколико кључних корака:

  1. Направите предмете који побољшавају вашу базу: Почните са прављењем основних комфорних предмета, као што су склониште, извори топлоте и намештај. Ова једноставна подешавања могу направити значајну разлику у вашем укупном нивоу удобности.
  2. Напредак на вашем путовању: Како напредујете у игри, откључаваћете напреднији намештај кроз разне задатке. Направите ове предмете да додатно повећате ниво удобности. Размислите о изградњи куће, додавању камина, изради кревета, стола, клупе, столица и додавању извора светлости. Можете чак и надоградити свој намештај на највишу доступну верзију.
  3. Сакријте или прикажите свој Цомфорт намештај: Ако вам се не свиђа изглед вашег Цомфорт намештаја, имате опцију да га сакријете у подземљу или роговима. Међутим, имајте на уму да се и даље рачуна у ваш ниво удобности.

Максимални ниво удобности

Иако је можда примамљиво покушати и злоупотребити механичку удобност да бисте добили лаке бонусе за преживљавање, Енсхроудед има ограничења. Можете направити само један Цомфорт предмет сваке категорије, спречавајући вас да слажете камине како бисте повећали свој ниво. Поред тога, постоји ограничење максималног нивоа удобности који можете достићи, а тренутно износи 63. Када достигнете овај ниво, ваш рад на максимизирању удобности ће бити завршен. Важно је напоменути да се овај ниво може променити у будућим ажурирањима, пошто су неки играчи пријавили индикације у датотекама игре које сугеришу максималан ниво од 100, иако још увек није откривен начин да се до њега дође.

Закључак

У закључку, давање приоритета и максимизирање вашег нивоа удобности у Енсхроудед-у је кључно за развој и преживљавање вашег лика. Пратећи горе наведене кораке, можете повећати ниво удобности и уживати у предностима које доноси. Запамтите, ваш ниво удобности може да направи значајну разлику у вашим укупним перформансама, зато немојте потцењивати његову важност.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости