Новости

February 14, 2024

Максимизирање дронова против комараца: Савети за ефикасну употребу у Варзоне

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Увод

У последњој сезони Варзоне-а, играчи су погрешно користили дронове против комараца. Овај чланак ће пружити савете о томе како ефикасно користити дронове против комараца у игри.

Максимизирање дронова против комараца: Савети за ефикасну употребу у Варзоне

Промене у Киллстреакс

Ажурирање друге сезоне Варзоне-а донело је промене у низовима убистава. Обавештење о тац мапи зоне опасности сада показује област покривену Прецизним ваздушним ударом, а опсег упозорења је проширен. Међутим, сада је мање вероватно да ће уништити непријатеља. Поред тога, играчи сада могу да виде црвени обрис на својим мини-мапама који означава област коју покрива сваки УАВ.

Потенцијал дронова против комараца

Због проблема са другим низовима убијања, играчи су почели да траже алтернативе, а дрон за комарце има потенцијал да буде следећа најбоља ствар. Овај аутоматизовани дрон лебди у области и наноси огромну штету циљевима који улазе у његов периметар.

Најбољи начини за коришћење дронова против комараца

Једна уобичајена грешка коју играчи праве је насумично постављање дрона за комарце без икакве сврхе. Најбољи начин да користите овај низ убијања је да га примените када знате локацију непријатеља. Усмеравањем дрона према мети, можете их извући из заклона. Важно је напоменути да постављање дрона у близини станице за куповину или пада терета није ефикасно, јер га је лако оборити и има кратак животни век.

Још једна ефикасна употреба дрона за комарце је током завршног круга. Када треба да ротирате или се носите са непријатељем изнад вас, низ убијања може пружити савршену прилику за напад.

Закључак

Упркос нерфовима за друге низове убијања, беспилотне летелице и прецизни ваздушни удари ће вероватно остати популарни у Варзоне. Међутим, играчи не би требало да занемаре потенцијал Москуито Дрона. Користећи га стратешки и са сврхом, играчи могу искористити његову огромну штету и изненадити своје непријатеље.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
ThunderPick
Бонус $2,000

Најновије вести

Преко 100 играча ће се сукобити у ТФТ сету 11 у првом ЕМЕА Голден Спатула Цупу
2024-04-25

Преко 100 играча ће се сукобити у ТФТ сету 11 у првом ЕМЕА Голден Спатула Цупу

Новости