Мелбет уводи низ награда

Новости

2022-06-23

Веб страница кладионице Мелбет је једна од најневероватнијих локација за љубитеље спортског клађења. Играчи могу да се коцкају са добрим квотама и брзо подижу новац. Мелбет је веб локација веома лака за коришћење. Након завршетка брзог процеса регистрације, корисници ће моћи одмах да почну да се кладе. Први депозит такође није претерано низак, на 1 €.

Мелбет уводи низ награда

Мелбет група поседује лиценцу Цурацао и лиценце у неколико других земаља. Кладионица се први пут придружила тржишту 2012. године и постала једна од њих најбољи кладионичари у индустрији глобално. Број посета месечно се процењује на милионе. Високе квоте, брза повлачења и широка линија су критични разлози за експлозивни раст Мелбет кладионице.

Мелбет пружа софистицирану и привлачну платформу за клађење која је веома тражена међу играчима. Угледна организација за клађење нуди широк спектар опција за спортско клађење. Званични веб-сајт је доступан у десктоп форми, мобилној верзији и апликацијама за Андроид и иОС. Корисници такође могу преузети апликације и инсталирати их на своје рачунаре.

Индијски Мелбет дневни турнир

Мелбет Даили Гамес Тоурнамент је дневно извлачење награда за активну игру у Фаст Гамес делу промотивне понуде кладионице. Што више новца играч уложи, више бонус поена ће прикупити. Ови поени се приближавају освајању главне награде Аппле иПхоне 12.
Ова промоција се односи на све игре у области Фаст Гамес, осим за:

 • ПФ Дице.
 • ПФ Роулетте.
 • ПФ Покерлигхт.
 • Пачинко.
 • Спин анд Вин.
 • Мајмуни.
 • Луцки Вхеел.
 • Круна и сидро.
 • Дерби трке.
 • Респин Слот.
 • Рулет.
 • Афрички рулет.
 • Трке хртова.
 • Покер.

Како се зарађују поени

Мелбет Даили Гамес Тоурнамент води кампању са 15 награда. Опклада од 100 ЕУР вреди 1 бод, док улог од 200 ЕУР вреди 3 бода. Играчи који уложе 500 евра добијају 7 поена, док они који уложе 1.000 евра добијају 15 поена. Играчи који се опкладе од 2.500 и 5.000 евра добиће 40 односно 85 поена. Играчи са већим улозима зарађују више поена, са 10.000 ЕУР за 180 поена, а са 25.000 ЕУР са 450 поена.

Првопласирани ће добити Аппле иПхоне 12. Остали играчи који заврше од другог до петнаестог места на табели ће освојити 10–100 бесплатних окретаја за Луцки Вхеел.

Сваког дана у кладионици се одвија извлачење награда. Корисници могу да прате свој напредак на ранг листи онлајн на страници промоције. Листа наслова укључених у понуду је подложна променама, тако да играчи морају да буду у току. Да би се квалификовали за Мелбет Даили Гамес Тоурнамент, појединци морају бити регистровани корисници онлајн платформе.

Данашњи Мелбет акумулатор

Мелбет акумулатор дана је драгоцена карактеристика за све љубитеље акумулаторских опклада. Ова функција омогућава сваком клијенту да повећа свој приход за 10% ако победи.

Промоција Мелбет Акумулатор дана је једноставна: онлајн платформа корисницима пружа могућност да насумично одаберу купон за акумулатор. Електронски ваучер обично садржи резултате пет одвојених атлетских догађаја са повољним квотама. Компанија је такође стекла додатни коефицијент од 1,10. Ако улог добије, играч добија додатних 10% од укупне зараде.

Како учествовати у Мелбет акумулатору дана

Играчи треба да се пријаве на Мелбет веб локацију. Ако неко већ нема налог на овој веб локацији, мораће да креира налог за игре. Акумулатор дана ће се наћи на десној страни главне странице сајта. Ако се некоме не свиђа избор кладионице, потребно је да кликне на симбол коцкице да би се приказала друга алтернатива акумулатора. Играчи могу мењати купон колико год пута желе док не пронађу одговарајући. Колекције се свакодневно ажурирају.

Акумулаторски улози се могу обезбедити током догађаја пре меча и догађаја уживо. Играчи Кликните на дугме Додај листићу ако виде попуст који им се свиђа. Затим треба да идете мало више, укуцате износ опкладе, а затим кликните на опцију Постави опкладу. Корисници треба да буду стрпљиви да би могли да израчунају улог у акумулатору. Ако се покаже као победник, неко ће добити додатних 10% своје зараде што је додатна квота од 1,10.

Кенијски бизнисмен освојио 500.000 КСхс (4300 УСД) у Мелбет промоцији

Кампању #ТвендеЕуроНаМелбет победио је бизнисмен Исмаел Мохаммед Ибрахим. Исмаелу је уручен чек од 500.000 КСхс (око 4.000 ЕУР) ујутро 17. марта 2022. Победа је била за промоцију између априла и маја прошле године. Победник је требало да добије путовање за двоје да гледају Евротурнир. Али то није било могуће због ограничења путовања због пандемије ЦОВИД-19.

Према Мелбету Кенији, они су изабрали да замене Исмаелово путовање на евро путовањем у АФЦОН. Такође, фешта је била подједнако неизводљива због ограничења путовања. На крају би донели одлуку да се задовоље са финансијском наградом. Провајдери су стигли у Исмаел након што су извршили насумично извлачење.

Исмаел је у почетку био скептичан. Али након што је примио позив од Мелбета, потврдио је да је то стварно и обећао да ће искористити новац за промоцију свог пословања. Био је одушевљен победом, коју је описао као невероватну након што је у почетку посумњао да је то лукавство. Међутим, након што је добио позив од Мелбета, уверио се да је то истина.

Најновије вести

Најновије вести о клађењу на НевБее
2022-09-22

Најновије вести о клађењу на НевБее

Новости