Новости

October 28, 2023

Можете ли бацити арене у Цласх Роиале-у? Разумевање пута трофеја и система напредовања

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserMilica PetrovićLocaliser

Увод

Цласх Роиале је популарна мобилна игра позната по свом јединственом систему напредовања. У овом чланку ћемо истражити да ли је могуће избацити арене у Цласх Роиале-у.

Можете ли бацити арене у Цласх Роиале-у? Разумевање пута трофеја и система напредовања

Пут трофеја

Главни систем напредовања у Цласх Роиале-у је Пут трофеја. Ваш број трофеја одређује ваше противнике и арену у којој се налазите. Како напредујете кроз арене, откључавате различите награде.

Напредовање и спуштање арена

Једном када напредујете кроз арену, не можете се вратити у претходну, чак и ако изгубите трофеје. Иако не можете да испустите арене, Суперцелл може да ограничи неке играче да напредују ако је њихов ниво торња нижи од осталих играча у тој арени. Да бисте прешли на следећу арену, мораћете да повећате број нивоа.

Зарађивање трофеја

Да бисте зарадили трофеје, морате да играте мечеве 1 на 1. Број трофеја које зарадите зависи од вашег нивоа и нивоа вашег противника. Ако победите противника са већим бројем трофеја, добићете више трофеја.

Откључавање нових картица

Када прођете кроз арену, откључавате нови сет карата. Ове карте се могу добити преко сандука или на други начин. Ефикасно коришћење нових карата је кључно за напредовање кроз арену.

Закључак

У закључку, није могуће испустити арене у Цласх Роиале-у. Пут трофеја одређује вашу арену на основу вашег броја трофеја, а када напредујете, не можете се вратити. Међутим, Суперцелл може ограничити играче да напредују ако је њихов ниво торња нижи од осталих играча у тој арени. Да бисте напредовали, важно је зарадити трофеје победом у мечевима и користити нове карте које су откључане у свакој арени. Наставите да играте и правите стратегију да бисте се попели на листу Цласх Роиале Арена!

Најновије вести

Оптимизујте своју игру ВАЛОРАНТ помоћу Фунни Цроссхаир-а
2023-11-26

Оптимизујте своју игру ВАЛОРАНТ помоћу Фунни Цроссхаир-а

Новости