Новости

February 15, 2024

Монополи ГО Голден Блитз догађај: зарадите комплете налепница и попуните албуме

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Увод

Голден Блитз Монополи ГО догађаји су савршена прилика да зарадите нове сетове налепница и попуните албуме. Следећи Голден Блитз догађај у Монополи ГО-у ће се одржати од 15. фебруара у 22:00 ЦТ до 16. фебруара у 4:00 ЦТ.

Монополи ГО Голден Блитз догађај: зарадите комплете налепница и попуните албуме

Шта да очекујете

Овај Голден Блитз догађај ће садржати налепнице Макинг а Спласх и Пооцх Перфецт. То је био и први догађај Голден Блитз албума Монополи Оригинс.

Монополи ГО Голден Блитз распоред

У Монополу ГО!, Голден Блитз догађаји немају утврђен распоред. Постају све чешћи како се ближи крајњи датум албума, дајући играчима бољу шансу да допуне своју колекцију. Препоручује се да држите укључена обавештења за Монополи ГО! на свом уређају да бисте примали ажурирања када Голден Блитз буде уживо.

Следећи догађај Голден Блитз

Очекује се да ће следећи Голден Блитз догађај у Монополи ГО-у бити негде у фебруару. Тачан датум почетка још није познат, али је важно да останете у току тако што ћете означити овај чланак.

Шта је Голден Блитз у Монополи ГО!?

Голден Блитз је привремени догађај у Монополи ГО-у који омогућава играчима да размене пар златних налепница. Ове налепнице су унапред дефинисане од стране програмера игара за сваки догађај. Догађај обично траје до 24 сата или нешто дуже. Играчи имају флексибилност да мењају ове златне налепнице за било коју другу налепницу у игри.

Како набавити златне налепнице

Златне налепнице се могу добити насумично из било ког пакета налепница у Монополи ГО-у!. Шансе да добијете златну налепницу повећавају се са оценом звезда у пакету. Наставите да отварате пакете и учествујете на турнирима и главним догађајима да повећате своје шансе да добијете златну налепницу.

Трговање током Златног Блица

Препоручује се да мењате своје резервне златне налепнице током Голден Блитз догађаја. Ове налепнице су веома тражене и догађај се не дешава често. Искористите прилику да мењате налепнице које су вам потребне, јер нема гаранције да ће бити представљене у будућим догађајима.

Претходни догађаји Голден Блитз

Од објављивања првог албума из 2024. године, Монополи Оригинс, није било никаквих других Голден Блитз догађаја у Монополи ГО-у. Пратите новости о будућим догађајима.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости