Новости

February 14, 2024

Набавите мач предака за своју руну свештеника у Ворлд оф Варцрафт Цлассиц

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Мач предака је дворучни мач у другој фази откривања Ворлд оф Варцрафт Цлассиц сезоне. Можда није импресивно оружје само по себи, али игра кључну улогу као основни предмет за свештеничку руну.

Набавите мач предака за своју руну свештеника у Ворлд оф Варцрафт Цлассиц

Добијање мача предака

Да бисте добили Мач предака, морате завршити задатак Руне за сузбијање бола. Ова потрага је део тамница Сцарлет Монастери у Тирисфал Гладес, која се налази у северном делу источних краљевстава. Манастир Скарлет је средиште тамница са различитим крилима, у распону од Гробља до библиотека. Ове тамнице су дизајниране за играче на крају игре, са нивоима у распону од 25 до 45.

Где пронаћи мач предака

Мач предака се може наћи у тамницама Сцарлет манастира. Познато је да пада са разних непријатеља Сцарлет Црусаде унутар и изван тамница. Неки од мафијаша који могу бацити мач укључују:

  • Сцарлет Дивинер
  • Сцарлет Галлант
  • Сцарлет Сцриер
  • Сцарлет Адепт
  • Сцарлет Цхаплаин
  • Сцарлет Монк
  • Сцарлет Беастмастер
  • Сцарлет Сентри
  • Сцарлет Солдиер

Имајте на уму да шефови у Сцарлет манастиру не испуштају мач предака. Док многе различите мафије за смеће имају прилику да испусте мач, проценат пада је релативно низак. Због тога ће можда бити потребно више покрета за добијање ове ставке.

Предности вођења тамница Сцарлет Монастери

Руковање тамницама Сцарлет Монастери-а је веома препоручљиво не само за добијање мача предака већ и за друге вредне награде. Поред сузбијања бола свештеничким рунама, можете пронаћи и разне књиге вештина које могу побољшати способности вашег лика. Побрините се да редовно покрећете ове тамнице како бисте повећали своје шансе за стицање ових моћних предмета.

Запамтите, мач предака је неопходна ставка за свештеничку руну, тако да не пропустите прилику да га набавите!

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости