Новости

February 15, 2024

Набавите моћни прсни оклоп Блазевинд у ВоВ Цлассиц Сеасон оф Дисцовери

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Прсни оклоп Блазевинд је веома тражен предмет у другој фази ВоВ Цлассиц Сеасон оф Дисцовери. То је кожни оклоп за груди који обезбеђује модификатор агилности +23, што га чини једним од најјачих делова опреме за ДПС класе које користе агилност и носе кожу као што су Ловци, Рогуес и Дивљи Друиди.

Набавите моћни прсни оклоп Блазевинд у ВоВ Цлассиц Сеасон оф Дисцовери

Да би добили прсну оклоп Блазевинд у ВоВ Цлассиц-у, играчи морају да заврше задатак Треморс оф тхе Еартх (такође познат као Брокен Аллианцес за играче Хорде). Ова потрага захтева од играча да победе неколико моћних непријатеља у Бадландс-у, укључујући огра шефа, младунце и два црна змаја нивоа 50. То је изазовна потрага, али са јаком и добро припремљеном групом играча, може се завршити уз координацију.

По завршетку линије мисије Тремор Земље/Разбијених савеза, играчи могу изабрати једну награду. Прсна оклоп Блазевинд је једна од опција, заједно са Присмсцале Хауберк (оклоп за пошту) и Варфоргед Цхестплате (плочасти оклоп). Присмсцале Хауберк пружа модификатор духа +23, док Варфоргед Цхестплате нуди +24 повећање снаге.

У већини сценарија, препоручујемо да изаберете Прсни оклоп Блазевинд. Оклоп Маил/Спирит је превише нишан за већину класа, осим Ресторатион Схамана. Варфоргед Цхестплате је најпогоднији за ратнике и паладине играче којима је потребно више снаге. Постоји и четврта опција, Миндбурст медаљон, али не саветујемо да је изаберете јер постоје боље огрлице које су доступне другде у свету.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости