Новости

February 13, 2024

Набавите Руну за сузбијање бола у ВоВ Цлассиц Сеасон оф Дисцовери

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Ворлд оф Варцрафт Цлассиц Сеасон оф Дисцовери увео је књиге о вештинама и вратио десетине руна да се разбацују по ваниле Азероту. Једна од ових руна је Руна за сузбијање бола, која је посебно корисна за исцелитеље у одржавању чланова своје партије у животу.

Набавите Руну за сузбијање бола у ВоВ Цлассиц Сеасон оф Дисцовери

Како добити руну за сузбијање бола

Да бисте добили Руну за сузбијање бола у другој фази ВоВ Цлассиц Сеасон оф Дисцовери, следите ове кораке:

 1. Прикупите одјеке гробља: Пре него што кренете у Сцарлет манастир, потребно је да сакупите четири одјека гробља са различитих локација. Ови одјеци се могу добити интеракцијом са надгробним споменицима у следећим областима:
  • Мочвара туге
  • Острво Тхераморе у Мочвари Дустваллов
  • Го'схекова фарма у висоравни Арати
  • Манастир Скерлет (крило гробља)
 2. Уђите у Скарлет манастир - Библиотечко крило: Када добијете сва четири одјека гробља, упустите се у Сцарлет манастир - пример библиотеке.
 3. Интеракција са статуама: Унутар Сцарлет манастира - библиотеке, наићи ћете на четири статуе које одговарају одјецима гробља које сте сакупили. Интеракција са статуама у следећем редоследу:
  1. Варриор - Свамп Ецхо (Свамп оф Сорровс)
  2. Маг - Аратхи Ецхо (Аратхи Хигхландс)
  3. Паладин - Тхераморе Ецхо (Дустваллов Марсх)
  4. Свештеник - Гробарски Ехо (Скарлет Манастир - Гробље)
 4. Стекните сећање на издају вође: Након интеракције са статуама, добићете Сећање на издају вође у свом инвентару.
 5. Користите сећање на издају вође: Отворите своју торбу и кликните десним тастером миша на ставку Сећање на издају вође да бисте добили Руну за сузбијање бола.

Руна за сузбијање бола: објашњено

Руна за сузбијање бола је свештеничка руна која се може угравирати на било које чизме које се могу носити. То је тренутна бачена чаролија која обезбеђује кратко смањење од 40 процената у целокупној штети коју нанесе пријатељска мета и повећава отпорност на механику Диспел за осам секунди.

Ова руна је драгоцена алатка за исцелитеље јер функционише слично мехуру Паладина. Омогућава исцелитељима да пребаце пажњу на чланове групе са слабим здрављем док одржавају агро на резервоару или другом играчу, осигуравајући да сви остану излечени и заштићени.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости