Новости

February 12, 2024

Направите сопствени континент у бесконачном занату: чекају вас бескрајне могућности

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Инфините Црафт нуди бескрајне могућности за стварање створења и фантастичних светова. Ако желите да успоставите континент, то је релативно лак процес који захтева само малу колекцију елемената. Са само два стартна елемента, можете отворити нове хоризонте и креирати сопствени континент у Инфините Црафт-у.

Направите сопствени континент у бесконачном занату: чекају вас бескрајне могућности

Да бисте почели да правите континент, требаће вам два стартна елемента. Једном када их имате, можете користити комбинације за изградњу ка свом циљу. Процес укључује четири укупне комбинације ставки:

  • Вода + Вода = Језеро
  • Језеро + Језеро = Океан
  • Океан + Земља = Острво
  • Острво + Земља = Континент

Када успешно креирате континент, можете почети да креирате различите регионе широм света. У зависности од друге ставке коју одаберете, можете се наћи на разним локацијама само једним кликом. На пример, комбиновање континента са ванземаљским предметом створиће Америку. Међутим, имајте на уму да стварање ванземаљског предмета захтева комбиновање човека и планете, што може потрајати.

Са Инфините Црафт-ом, могућности су бескрајне. Почните да креирате сопствени континент данас и истражите огроман свет који вас чека.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости