Новости

February 15, 2024

Напредак и изазови у Галактичком рату: Придружите се борби у Хеллдиверс 2

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

У Хеллдиверс 2, судбина Супер Земље лежи у рукама вас и ваших колега Хеллдиверс-а. Галактички рат је кључна битка која одређује будућност галаксије. Одлазак у пензију није опција, јер може довести остатак галаксије у опасност.

Напредак и изазови у Галактичком рату: Придружите се борби у Хеллдиверс 2

Напредак у Галактичком рату

Од објављивања 8. фебруара, Хеллдиверс 2 је видео напредак у Галактичком рату против две фракције. Сектор Орион, који се састоји од Хеетх и Ангел'с Вентуре, је ослобођен, што је довело до отварања Умлаут сектора. Ослобађање планета откључава нове секторе, омогућавајући даљи напредак у рату.

Сектори и фракције

Од 15. фебруара постоје три отворена сектора и четири закључана Терминид сектора. Ослобађањем других планета под контролом Терминида, биће стечен приступ закључаним секторима. Сектори под контролом Терминида укључују Умлаут, Мирин, Драцо, Л'естраде и Стен, док су сектори под контролом Аутоматона Ксзар и Северин.

Праћење напретка

У Хеллдиверс 2, ваша служба као Хеллдивер се континуирано бележи и приказује у проценту ослобођења на свакој планети. На проценат ослобођења утиче успешно извршење мисија од стране вас и других Хеллдиверс-а. Постоје две траке напретка које треба пратити:

  1. Контрола сектора: Ова трака представља акумулирани напредак у ослобађању сваке планете унутар одређеног сектора који контролише било која од фракција.
  2. Ослободилачка кампања: Ова трака представља напредак ослобођења одређене планете унутар сектора.

Галактички ратни напредак

Проценат Галактичког рата је акумулирани податак свих играча и узима у обзир завршетак примарних и секундарних циљева, чишћење предстража и неуспехе мисије. Сваки фактор доприноси повећању или смањењу ослобођења планете. Напредак почиње од нула процената и попуњава се како се мисије завршавају, што на крају доводи до ослобођења планете.

Нове области и изазови

Када се планета ослободи, отвара се нова, нудећи нова подручја за истраживање. Ове области карактеришу јединствени терени и екстремни временски услови. Без обзира на изабрани ниво тежине, све завршене мисије доприносе укупном напретку Галактичког рата.

Утицај перформанси мисије

Рано напуштање мисије или неуспех у испуњавању циљева унутар 40-минутног тајмера одложиће ослобађање планете. Статус прогресије текућег Галактичког рата је видљив свим играчима.

Мајор Ордерс

Да би напредовали у Галактичком рату, играчи морају испунити главне наруџбе. Ове наредбе се фокусирају на ослободилачку кампању, подстичући играче да ослободе планете и откључају нове секторе. Сваки главни налог нуди реквизиције (готовина) и Варбонд медаље као награду. Прва наредба се фокусирала на чишћење сектора Орион, док се најновија наредба фокусирала на Одбрамбене кампање против Аутоматона.

Цонстант Девелопмент

Хеллдиверс 2 прати формулу услуге уживо, где на напредак директно утичу други играчи. Игра је у сталном развоју, осигуравајући јединствено искуство које се развија. Све док Арровхеад наставља са развојем игре, напредак Галактичког рата ће наставити да обликује судбину Супер Земље.

Придружите се борби

Ако желите да остварите победу за Супер Земљу, време је да узмете оружје и придружите се борби у Хеллдиверс 2.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
undefined is not available in your country. Please try:

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости