Новости

February 13, 2024

Нова подешавања оружја и исправке игре у Цалл оф Дути: Модерн Варфаре 3 ажурирању

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Увод

Објављено је мање ажурирање за Цалл оф Дути: Модерн Варфаре 3, које доноси нека подешавања оружја и исправке грешака за више играча. Ово ажурирање се сматра мањим у поређењу са надолазећим новим додацима садржаја.

Нова подешавања оружја и исправке игре у Цалл оф Дути: Модерн Варфаре 3 ажурирању

Шта је ново

Ево кључних промена у данашњем ажурирању МВ3 и Варзоне:

 • Промене и балансирање оружја
  • ТАК Еволвере ЛМГ је модификован да боље разликује типове муниције 7.62 и 5.56. 7.62 нуди споро, прецизно гађање из даљине, док 5.56 фаворизује агресивност и стилове игре трчи и пуцај.
  • Стрикер 9 СМГ је значајно прилагођен да побољша контролу током пуцања. Поред тога, играчи сада могу да циљају нишан док клижу.
  • Комплет ЈАК Тирант 762 за снајперску пушку Лонгбов је побољшан, смањујући време нишана на нишану, повећавајући брзину кретања нишана на нишану и обезбеђујући 30 процената смањење ватре у куку.
 • Промене рангиране игре
  • Снајперске пушке су ограничене и уклоњене из фонда оружја у рангираној игрици.
 • Исправке режима зомбија
  • Направљене су различите исправке у режиму Зомбиес, укључујући решавање проблема са ПхД Флоппером.

Закључак

Иако ово ажурирање може бити мање у смислу садржаја, оно доноси важне промене у балансу оружја и механици играња. Играчи сада могу да уживају у побољшаној контроли и новим стратегијама са модификованим оружјем. Поред тога, уклањање снајперских пушака из рангиране игре створиће другачију динамику за такмичарске мечеве. Обавезно ажурирајте своју игру да бисте доживели ове промене. За више детаља погледајте комплетне белешке о закрпи на веб локацији Цалл оф Дути.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости