Новости

February 24, 2022

Нови ЦоД: Преглед мапе Варзоне

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Серија Цалл оф Дути је годинама била важна франшиза за еспорт заједницу клађења. Ако су читаоци заинтересовани за ову тему, могу да користе еспортРанкер да стекну даљи увид. ЦоД турнири високог профила укључују познате професионалне играче који се такмиче да освоје наградне фондове вредне милионе долара. ЦоД: Варзоне је постао посебно популаран због играња у стилу краљевске битке и чињенице да је основна игра бесплатна.

Нови ЦоД: Преглед мапе Варзоне

9. новембра је избачена нова карта Варзоне. Уместо тога, Пацифиц Цалдера враћа игру својим коренима из Другог светског рата и интегрисана је са недавним ажурирањем Вангуард-а. Ако се покаже да је популарна, Цалдера би могла да буде омиљена мапа за ЦоД такмичења. То би довело до тога да буде представљен и на тржиштима сајтова за клађење на еспорт. Међутим, пре него што се то догоди, мораће да импресионира играчку јавност.

Нелагодан почетак

Када се издају нова ажурирања игара, обично долази до неколико проблема са избијањем зуба. Можда ће бити потребно исправљање грешака или би играчи могли пропустити старији садржај. Главна замерка у погледу перформанси Цалдере је чињеница да ради на истом мотору као Модерн Варфаре (2019). Обожаваоци су очекивали ремонт система, а не једноставно додавање нових мапа и оружја постојећој.

Упркос томе, развојни тим је укључио импресивну визуелну верност, сјајан систем слојева оштећења, па чак и додао елементе из познате серије Блацк Опс. Дакле, иако Цалдера можда није оно велико ажурирање система које су фанови очекивали, ипак пружа у смислу забавног ЦоД искуства.

Које нове елементе доноси Цалдера?

Верданск је већ неко време главна мапа Варзоне. Љубитељи онлајн еспорт клађења могу препознати мапу јер је омиљена међу професионалцима ЦоД-а. Међутим, то је углавном урбана средина која наглашава употребу зграда за покривање. Калдера је сасвим другачија звер. Мапа је много руралнија, са доста лишћа за скривање. Међутим, главни елемент који ће утицати ЦоД Варзоне клађење је значајнија количина борбе из ваздуха.

Калдера се састоји од 15 различитих региона. Сваки изгледа донекле јединствен, дајући читавој мапи већи осећај разноликости. Постоје плаже, рушевине и аеродром за истраживање. Промене нису ограничене само на садржај. Сам систем игре је промењен како би играње била много поштеније.

Побољшања за онлајн клађење

Једна од значајних брига клађења у еспорту је могућност да играчи варају. Равен Софтваре, тим који стоји иза Варзоне-а, предузео је мере да смањи кориснике који користе предности рањивости. Ово укључује нерфовање блиског оружја, сензора и омамљивања. Поред тога, зауставна снага више није доступна као надоградња на терену. 

Коначно, када играчи победе у мини игрици Гулаг, поново се појављују са својим предметима у Гулагу. Као резултат тога, савети за клађење на еспорт за игру могли би да буду поједностављени. Поред тога, постоји мање варијабли које треба узети у обзир приликом клађења. Нове промене ће вероватно учинити Цалдеру популарном и код играча и код коцкара.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
undefined is not available in your country. Please try:

Најновије вести

Друга половина сезоне АЛГС 2024: Дубоко уроњење у феномен еспорта
2024-06-02

Друга половина сезоне АЛГС 2024: Дубоко уроњење у феномен еспорта

Новости