Новости

February 14, 2024

Овладавање фракцијом Аутоматон: Водич за преживљавање Хеллдиверс-а 2

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

У Хеллдиверс 2, кључно је имати дубоко разумевање својих непријатеља. Познавање њихових снага, слабости, понашања и образаца мријеста је од суштинског значаја за опстанак. Овај чланак ће пружити преглед сваког непријатеља на којег можете наићи у Хеллдиверс 2.

Овладавање фракцијом Аутоматон: Водич за преживљавање Хеллдиверс-а 2

Галактички рат

Хеллдиверс 2 се одвија током Галактичког рата, где су Терминид, Илуминатес и Киборзи већ поражени од стране човечанства. Међутим, појављује се нова претња у облику фракције Аутоматона. Ове две фракције нападају са истока и запада, контролишу сваку планету у Сунчевом систему. На вама је да их зауставите.

Аутоматон Форцес

Фракција Аутоматон се састоји од различитих типова непријатеља, од којих сваки има своје јединствене способности и изазове. Ево неких непријатеља са којима ћете се суочити:

  • Мараудер: Најнижи непријатељи наоружани пиштољима и динамитом. Они могу позвати појачање, али их је лако убити са неколико метака.
  • комесаре: Оштрице са двоструким управљањем са брзом покретљивошћу. Смртоносни су изблиза, али могу бити оборени са неколико метака.
  • Берсеркер: Моторне тестере са двоструким покретима са брзом покретљивошћу. Циљајте им главу и црвена прса за критично оштећење. За елиминацију им је потребна већа ватрена моћ.
  • Сцоут Стридер: Купола на ногама са нападима из близине и велике удаљености. Прво им онеспособите ноге, а затим их докрајчите гранатама.
  • Девастатор: Већи аутомат са сличним покретима као и Берсеркер. Спорије у акцији, али за пораз је потребно оружје за подршку.
  • Хулк: Већа варијација Девастатора са дуплим топовима. Циљајте му леђа да га убијете. Користите експлозив и артиљеријску ватру одозго.
  • Танк: Невероватно чврст аутомат чија је једина слабост леђа. Најбоље је користити Стратагеме и тимски рад да бисте га победили.
  • Дропсхип: Брод који доноси појачање Аутоматона. Уместо да га извадите, фокусирајте се на елиминисање појачања када ударе о земљу.

Терминид Свармс

Док је фракција Терминида већ поражена, њихови ројеви и даље могу представљати претњу. Важно је да будете спремни за њихове нападе и да прилагодите своје стратегије у складу са тим.

Запамтите, знање је моћ у Хеллдиверс 2. Разумевање ваших непријатеља и њихових слабости увелико ће повећати ваше шансе за опстанак. Зато се припреми, Хеллдивер, и припреми се да се суочиш са изазовима који су пред нама!

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости