Новости

February 15, 2024

Оптимизација ваше забаве у Гранблуе Фантаси: Релинк - Избор најбољих ликова за успех

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

У игри Гранблуе Фантаси: Релинк, оптимизација ваше забаве је кључна за успех. Са преко десетине ликова који се могу откључати, проналажење одговарајућег облика захтева пажљиво разматрање. Пре него што одлучите кога ћете подићи, важно је проценити корисност сваког лика.

Оптимизација ваше забаве у Гранблуе Фантаси: Релинк - Избор најбољих ликова за успех

Одабир своје забаве

Када бирате своју забаву у Гранблуе Фантаси: Релинк, постоји неколико фактора које треба узети у обзир. Своју одлуку можете засновати на дизајну ликова или преференцијама других игара у франшизи. Без обзира на ваш циљ, фокус увек треба да буде на томе како ликови раде заједно у вашој постави од четири човека.

Најбољи ликови

Док сваки лик у Гранблуе Фантаси: Релинк може бити одржив ако је правилно направљен или ако уживате у њиховом игрању, неки ликови се истичу по својим предностима и свестраности. Ево најбољих ликова у игри:

1. Цхарлотта

Шарлота је независан лик који се истиче у наношењу велике штете док одржава снажну одбрану. Њена Инвинцибле вештина чини је нерањивом током значајног времена, омогућавајући јој да издржи нападе шефа. Са Сворд оф Лумиел, она доноси импресивну штету без кретања и може да смањи одбрану непријатеља користећи Схининг Онслаугхт. Конигссцхилд смањује штету коју узима од непријатеља, повећавајући њен опстанак у биткама.

2. Цаглиостро

Каглиостро се сматра најбољим навијачем у игри. Њена вештина Фантасмагорије даје предност за напад, одбрану и критичну брзину целом тиму, без обзира на позиције чланова партије. Поред тога, она може да снизи напад непријатеља, да им скине бафове и да лечи и оживљава савезнике. Њене јединствене способности чине је побољшаном верзијом Гран и Дјеете.

3. Перцивал

Перцивал је танки лик ДПС-а који се истиче у пружању подршке странци. Његова дебуфф вештина, Кс-Сееле, наноси Петрифи на непријатеље и смањује њихову одбрану, чинећи их рањивијим на штету. Његова вештина буфф-а, Фламменмарсцх, побољшава напад и одбрану целе групе, повећавајући укупну штету и одбрану. Са правилном конструкцијом и вештим комбинованим извођењем, Перцивал може да нанесе огромну штету, што га чини вредним за садржај завршнице.

4. Гран и Дјеета

Гран и Дјеета нуде невероватну свестраност. Могу се обликовати у одличне исцелитеље и ликове подршке или моћан ДПС са оштећењем елемента ветра. Њихов широк спектар вештина омогућава им да испуне више улога у партији.

5. Ване

Ване је познат по томе што је танки ДПС лик и један је од најбољих у тој улози. Његова способност побољшања, Рампарт, ствара привремени мехур непобедивости који штити све савезнике у њему од непријатељске штете и ефеката. Ова јединствена способност омогућава тиму да заобиђе механику у тешким фазама шефа.

6. Ланцелот

Ланселот је лик који се истиче у избегавању непријатељских напада и контроли тока битке. Његове вештине као што су Бладе Импулсе и Соутхерн Цросс лако се комбинују, омогућавајући брзе и моћне нападе. Његов самопожељан, Блауер Долцх, повећава његову штету.

7. Ио

Ио је рани лик са разноврсним вештинама које се могу користити и за напад и за подршку. Коришћењем чаролија са ниским хлађењем као што су Замрзавање или Ватра, Ио може да нанесе штету и шири дебафове док ствара моћне таласе светлости.

Закључак

У Гранблуе Фантаси: Релинк, оптимизација ваше забаве је од суштинског значаја за успех. Размотрите снаге и способности сваког лика и како они заједно раде у вашој постави. Експериментишите са различитим комбинацијама и пронађите најбоље за ваш стил игре. Запамтите, иако се ови ликови истичу по својим предностима, важно је да играте у складу са својим снагама и преференцијама.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости