Новости

February 16, 2024

Оптимизирање подвига за паладине у Балдуровој капији 3

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Увод

У Балдур'с Гате 3, Паладини су страшни ратници који могу доказати своју храброст против било којег непријатеља на бојном пољу. Иако су познати по свом тешком оклопу и божанском удару, Паладини такође могу да користе подвиге да побољшају своје способности и свестраност.

Оптимизирање подвига за паладине у Балдуровој капији 3

Побољшања оцене способности

Паладини имају широк спектар оцена способности које треба да покрију, укључујући снагу, харизму и конституцију. Препоручује се да дате приоритет побољшањима способности кад год је то могуће како би ваш Паладин био издржљивији и штетнији. Међутим, узимање подвига такође може значајно побољшати учинак и издржљивост вашег Паладина.

Тоугх

Тоугх је једноставан подвиг који повећава здравље лика двоструко од њиховог нивоа. Овај подвиг је посебно користан за Паладине који узимају у обзир побољшање резултата конституцијских способности. Уз Тоугх, здравље Паладина у завршници може достићи импресивне нивое, омогућавајући им да издрже више удараца и продуже свој опстанак на бојном пољу.

Саваге Аттацкер

Саваге Аттацкер дозвољава Паладинима да пребацују штету од оружја у ближим нападима. Иако овај подвиг можда неће бити толико користан за све Паладине, они који често користе Дивине Смите могу значајно побољшати своју просечну штету. Када се комбинује са стилом борбе са великим оружјем, Саваге Аттацкер може у великој мери повећати потенцијал штете код Паладина.

Сентинел

Сентинел је одличан подвиг за Паладине који желе да се истичу у танковима. Даје могућност напада на непријатеље који циљају на ваше савезнике, даје предност у нападима прилика и имобилише непријатеље који изазивају напад прилика од вас. Овај подвиг се може користити и у дефанзиви и у офанзиви, омогућавајући Паладинима да контролишу бојно поље и наносе додатну штету.

Греат Веапон Фигхтинг

Греат Веапон Фигхтинг је најбољи подвиг за Паладине који желе да максимизирају своју штету. Нуди бонус акциони замах при критичном поготку или убиству, као и могућност жртвовања прецизности за повећану штету. Овај подвиг се добро комбинује са Дивине Смите и другим подвизима као што су Сентинел и Полеарм Мастер, што га чини моћним избором за Паладине који желе да буду врхунски џелати.

Мајстор Полеарм

Мајстор Полеарм се сматра најбољим подвигом за Паладинове у БГ3. Користећи оружје налик на копље, као што су хелебарда, глева, штука, квартерштаф или копље, Паладини могу да изврше бонус акцију напад кундаком свог оружја. Овај подвиг такође омогућава Паладинима да нападају непријатеље који уђу у њихов домет. Мајстор Полеарм је посебно користан за паладине мача и даске и може да пружи значајну штету без жртвовања прецизности.

Закључак

Када бирате подвиге за свог Паладина у БГ3, узмите у обзир свој стил игре и жељену улогу на бојном пољу. Без обзира да ли дајете предност издржљивости, ефекту оштећења или контроли бојног поља, постоји неколико одличних опција за подвиг. Одабиром правих подвига, можете побољшати способности свог Паладина и осигурати да они остану велика сила у сваком сусрету.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости