Новости

February 16, 2024

Оптимизујте своју игру ЦС2 помоћу подешавања с1мпле-а

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Увод

Ако желите да се истакнете у ЦС2, кључна је правилна подешавања укрштенице и модела приказа. А од кога је боље да узме инспирацију од самог с1мплеа?

Оптимизујте своју игру ЦС2 помоћу подешавања с1мпле-а

Зашто узети у обзир подешавања с1мпле-а?

Иако не морате у потпуности да реплицирате подешавања с1мпле-а, може бити од помоћи да видите шта користи једно од највећих имена у еспорту. Ако су ова подешавања допринела успеху с1мпле-а, она би такође могла да побољшају вашу игру.

с1мпле-ова Цоунтер-Стрике каријера

с1мпле је постигао изузетан успех у ЦС:ГО, освајајући бројне турнире укључујући ПГЛ Стоцкхолм Мајор, ИЕМ Катовице и ИЕМ Келн. Ове победе су учврстиле његову позицију најбољег играча у историји и неприкосновеног КОЗА ЦС:ГО-а.

с1мпле'с Цроссхаир Сеттингс

Да бисте активирали с1мпле подешавања за укрштање, једноставно копирајте и налепите наведени код у своју конзолу. Ова подешавања укључују стил укрштања, дебљину, дужину, размак, обрис и боју.

Подешавања миша с1мпле

Подешавања миша с1мпле се састоје од ДПИ, осетљивости, еДПИ, Хз, осетљивости зумирања и Виндовс осетљивости. Ова подешавања могу у великој мери утицати на ваш циљ и прецизност.

с1мпле'с Видео Сеттингс

Оптимизација ваших видео поставки је од суштинског значаја за глатко искуство играња. Препоручена подешавања с1мпле-а укључују резолуцију, однос ширине и висине, режим скалирања, режим боја, осветљеност, режим приказа и разне друге опције.

с1мпле'с Виевмодел Сеттингс

Подешавања модела приказа одређују како се ваше оружје појављује на екрану. с1мпле предлаже специфичне вредности за виевмодел_фов, виевмодел_офсет_к, виевмодел_офсет_и, виевмодел_офсет_з, и модел приказа_пресетпос.

Опције покретања с1мпле-а

Ове опције покретања могу побољшати перформансе и функционалност ваше игре. Размислите о додавању -фрек, -новид, -цонсоле и +фпс_мак 0 до опција покретања.

Покушајте пре него што се обавежете

Пре него што у потпуности усвојите подешавања с1мпле-а, препоручљиво је да их испробате у мечевима смрти или мапама за вежбање. Ово ће вам помоћи да утврдите да ли ова подешавања одговарају вашем стилу игре и да ли се осећате пријатно да их користите.

Прилагодите свом стилу игре

Иако подешавања с1мпле-а могу бити одлична полазна тачка, важно је да их прилагодите тако да одговарају вашем индивидуалном стилу игре. Прилагодите свој модел приказа, укрштање и видео функције у складу са тим да бисте максимално повећали перформансе.

Закључак

Уграђивањем с1мпле-ових подешавања у своју игру ЦС2, потенцијално можете побољшати своје вештине и напредовати у рангу. Експериментишите са овим подешавањима, пронађите оно што вам најбоље одговара и тежите ка величини!

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости