Новости

February 15, 2024

Оптимизујте своју колекцију златне значке у Гранблуе Фантаси: Релинк

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Ако желите да прикупите златне Далиа значке и улазнице у Гранблуе Фантаси: Релинк, ево најбољег начина да то урадите.

Оптимизујте своју колекцију златне значке у Гранблуе Фантаси: Релинк

Сакупљање карата за златну значку

Да бисте добили златне Далиа значке у игри Гранблуе Фантаси: Релинк, морате потрошити карте за златну значку у брзим задацима на мрежи. Свака карта вам гарантује једну златну Далиа значку, али сте ограничени на коришћење три карте по мисији. Ако имате више карата, морате да играте додатне рунде Куицк Куест да бисте зарадили више значки. То значи да је ваш први корак да сакупите карте, а затим их можете користити да добијете значке у Куицк Куест-у.

Ево свих начина да добијете улазнице са златном значком:

  • Зарадите их као прве чисте награде из разних задатака шефа.
  • Узмите једну карту дневно преко Цхецк-Ин Бонуса у менију Куицк Куест.
  • Довршите три брза задатка да бисте добили додатну карту из функције Плаи Бонус менија Куицк Куест.

Фарминг Голд Далиа Бадгес

Ако је ваш циљ да добијете златне Далиа значке, ваша најбоља стратегија је да непрекидно играте брзе задатке за карте за златну значку. Иако морате да будете у игри на мрежи да бисте користили улазнице за значке, још увек можете зарадити улазнице играњем брзих задатака ван мреже кроз Плаи Бонус, под претпоставком да је ваша АИ партија спремна за изазов. Међутим, игра вас смањује на ниво потраге, спречавајући вас да брзо победите задатке мање тежине као што бисте могли када их бирате директно са бројача. Лично, сматрам да је игра на мрежи ефикаснија јер чак и играчи ниског нивоа имају тенденцију да раде боље од вештачке интелигенције, па препоручујем да се фокусирате на брзе задатке на мрежи за пољопривреду.

Запамтите, златне Далиа значке су ретке и тешке за прикупљање, али ако пратите ове стратегије, можете повећати своје шансе да их добијете и размените их за вредне предмете у Сиеро'с Кницккнацк Схацк-у.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости