Новости

February 14, 2024

Оптимизујте своју производњу митрилне руде у ВоВ Цлассиц Сеасон оф Дисцовери

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Увод

Руда митрила је вредан ресурс у другој фази ВоВ Цлассиц Сеасон оф Дисцовери. Може се наћи у разним зонама које су популарне за нивелисање. У овом чланку ћемо разговарати о најбољим локацијама за узгој руде митрил и дати неколико савета за максимизирање ефикасности рударства.

Оптимизујте своју производњу митрилне руде у ВоВ Цлассиц Сеасон оф Дисцовери

Ниво Ранге

Митрилна руда се може појавити у зонама са распоном нивоа од приближно 30 до 50. Ове зоне обично имају задатке доступне унутар тог опсега нивоа и такође садрже депозите руде митрил.

Захтев за вештину рударства

Да бисте сакупили руду митрил, потребна вам је вештина рударења од 175. Овај ресурс се користи у неколико рецепата за коваштво средњег и високог квалитета. Без обзира да ли се бавите дуо занимања рударство/ковач или планирате да продате своју руду на аукцијској кући, постоји много места широм Азерота где можете узгајати руду митрил.

Најбоље пољопривредне локације

Најгушће пронађене зоне за руду Митрила су Залеђе, Странглетхорн Вале, Десолаце, Танарис и Фелвоод. Ове зоне имају чворове руде митрила расуте свуда. Препоручујемо да проведете што више времена у овим зонама и направите спиралне ротације у смеру казаљке на сату или у супротном смеру кроз сваку од њих.

Највећа жаришта за руду Митрила су Стена лобање у залеђу и Маноррок ковен у Пустоши. Ове локације вреди посећивати, чак и ако само желите да убијете време након што достигнете ниво 40.

Нивелисање и рударење

Пошто се руда митрила може наћи у многим зонама у којима ћете се нивелисати током друге фазе ВоВ Цлассиц Сеасон оф Дисцовери, важно је имати довољно високу вештину рударења да бисте је прикупили. Препоручујемо да изједначите своју вештину рударења што је више могуће пре нивелисања снаге како бисте били сигурни да не пропустите прилику да сакупите руду Митрила док нивелирате свој лик.

Закључак

Руда митрила је вредан ресурс који се може наћи у различитим зонама у ВоВ Цлассиц-у. Усмеравањем пољопривредних напора на препоручене локације и осигуравањем да је ваша вештина рударења довољно висока, можете ефикасно сакупљати руду митрила док изравнавате свој лик. Искористите ову прилику за обављање више задатака и максимално искористите своју рударску професију у другој фази ВоВ Цлассиц Сеасон оф Дисцовери.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
undefined is not available in your country. Please try:

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости