Новости

February 15, 2024

Оптимизујте свој лов на благо у лобањама и костима: Завршите мисију Живот после смрти и зарадите вредне награде

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Потрага за благом је кључни елемент у игри Лобања и кости са темом пирата. Мисија Живот после смрти истиче се као јединствена потрага која укључује испоруку вредног блага мирним морским људима. У овом водичу ћемо вас провести кроз процес преузимања и довршавања мисије Живот након смрти.

Оптимизујте свој лов на благо у лобањама и костима: Завршите мисију Живот после смрти и зарадите вредне награде

Преузимање мисије Живот после смрти

Да бисте започели мисију Живот после смрти, морате да се упутите до водопада Вероне. Ако нисте раније били тамо, видећете знак питања у кругу са ознаком „непознато“. Отпловите до водопада Вероне и искрцајте се да пронађете НПЦ-а који ће вам дати задатак. Препоручује се да имате брод четвртог нивоа да бисте успешно завршили мисију.

Довршавање мисије Живот после смрти

Када прихватите мисију, добићете мапу блага од трговца морским људима. Мапа ће дати наговештај о локацији закопаног блага, што је јединствено за сваког играча. Уместо да идете горе у рушевинама, вратите се до улаза у испоставу и скрените лево. Пратите стазу док не дођете до краја, где ћете пронаћи остатке. Подручје ће бити истакнуто црвеном бојом, што га чини лакшим за уочавање.

Након што преузмете остатке, вратите се трговцу морских људи да покупите пиринач. Ваше следеће одредиште је предстража Ланитра, која се налази на северу. Разговарајте са Сеа Пеопле Хунтмастером да добијете Тоаку Гасија.

Да бисте уштедели време, препоручује се да откријете Ланитру пре активирања потраге, што вам омогућава да брзо путујете тамо. Од Ланитре, брзо путовање до Форт Лоуиса, предстраже јужно од Сеа Пеопле. Испоручите остатке људима из мора у Форт Лоуису.

Коначно, идите на југ до града Тенина на обали Тенине. Интерагујте са локацијом да бисте завршили потрагу и добили своје награде.

Пратећи ове кораке, успешно ћете завршити мисију Живот после смрти у Лобањи и костима и зарадити вредне награде. Срећан лов на благо!

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости