Новости

October 31, 2023

Оптимизујте свој Некус Блитз успех са најбољим шампионима

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserMilica PetrovićLocaliser

Некус Блитз је временски ограничени режим игре у Леагуе оф Легендс који играчима нуди јединствено и брзо искуство. У овом чланку ћемо вам пружити листу најбољих шампиона за игру у Некус Блитз-у.

Оптимизујте свој Некус Блитз успех са најбољим шампионима

С-тиер шампиони

Шампиони у С-тиеру су најјачи пикови у Некус Блитз-у. Ови шампиони имају високу стопу победа и могу знатно повећати ваше шансе за победу. Неки од шампиона С-тиер-а су Лукс, Свејн, Тарић и Лилија.

А-тиер шампиони

Шампиони у А-тиеру су такође јаки избори у Некус Блитз-у. Иако нису тако моћни као шампиони С-тиера, они су и даље солидан избор који може допринети успеху вашег тима. Неки од А-тиер шампиона су Дариус, Цхо'Гатх, Јарван ИВ и Јинк.

Б-тиер шампиони

Шампиони Б нивоа нису најјачи типови, али могу бити ефикасни када су упарени са одређеним шампионима или саставима тима. Ови шампиони често поседују способности контроле гомиле или алате који побољшавају потенцијал тима за борбу. Неки од шампиона Б нивоа су Еш, Алистар, Кејтлин и Галио.

Ц-тиер шампиони

Шампиони у Ц-тиеру су веома ситуациони пикови. Они захтевају висок ниво механичке вештине да би били ефикасни или се могу користити као контра на одређене непријатељске типове. Неки од шампиона Ц-тиер-а су Бриар, Иллоаи, Мастер Ии и Твитцх.

Д-тиер шампиони

Д-тиер шампиони су најслабији типови у Некус Блитз-у. Препоручује се избегавање играња са овим шампионима јер они можда неће имати значајан утицај на исход мечева. Неки од шампиона Д нивоа су Зери, Гнар, Куинн и Гангпланк.

У закључку, када играте Некус Блитз, важно је да изаберете шампионе са виших нивоа да бисте повећали своје шансе за успех. Међутим, такође је кључно узети у обзир сопствени стил игре и преференције када бирате шампиона. Експериментишите са различитим шампионима и пронађите оне који најбоље одговарају вашем стилу игре. Срећно и забавите се у Некус Блитз-у!

Најновије вести

Оптимизујте своју игру ВАЛОРАНТ помоћу Фунни Цроссхаир-а
2023-11-26

Оптимизујте своју игру ВАЛОРАНТ помоћу Фунни Цроссхаир-а

Новости