Новости

February 15, 2024

Оптимизујте свој ниво пламена да бисте се проширили и истраживали у Енсхроудед-у

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Увод

Када је у питању проширење ваше базе у Енсхроудед-у и истраживање остатка мапе, све се своди на ниво Фламе вашег лика. У овом водичу ћемо објаснити како нивои пламена функционишу у Енсхроудед-у и дати савете како да повећате ниво пламена.

Оптимизујте свој ниво пламена да бисте се проширили и истраживали у Енсхроудед-у

Разумевање нивоа пламена

Нивои пламена у Енсхроудед-у одређују ваш напредак и приступ различитим областима игре. Да бисте проверили ниво пламена, идите до пламеног олтара у својој бази и ступите у интеракцију са њим. Овде ћете пронаћи листу захтева за ресурсе које морате да испуните да бисте подигли ниво свог пламеног олтара.

Повећање вашег нивоа пламена

Да бисте повећали ниво пламена, морате прикупити потребне ресурсе и имати их све одједном. Ови ресурси се могу наћи широм света, а неки могу захтевати пораз одређених шефова или посету одређеним локацијама. Када прикупите све потребне ресурсе, посетите Олтар пламена и изаберите опцију "Ојачајте пламен".

Достизање највишег нивоа пламена

Када достигнете највиши ниво Пламена у Енсхроудед-у, опција за јачање Пламена више неће бити доступна. Ово указује да сте достигли максимални ниво за ваш пламени олтар. Међутим, ако наиђете на области са Деадли Схроуд-ом које вас спречавају да уђете, то значи да морате да надоградите свој пламени олтар на следећи ниво. Можете наставити да користите опцију Упграде Олтар да проширите основне границе око вашег Олтара пламена.

Закључак

Повећање вашег нивоа пламена је кључно за проширење ваше базе и истраживање нових локација у Енсхроудеду. Обавезно прикупите потребне ресурсе и ојачајте свој пламени олтар да бисте напредовали даље у игри. Имајте на уму да програмери могу да уведу нова ажурирања и промене, па останите са нама за било какве модификације система нивоа пламена.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости