Новости

November 7, 2023

Оптимизујте свој шпил помоћу моћних Дигимон промоција

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

У свету Дигимон ТЦГ-а постоје различите врсте карата, укључујући стартне шпилове, боостер сетове и промоције. Промоције су посебне картице које се често дају као бонуси на догађајима или уз куповину производа. Ове картице, означене ознаком производа "П-КСКСКС", обично су картице од фолије које могу побољшати одређене архетипове или имају широку употребу у више шпилова.

Оптимизујте свој шпил помоћу моћних Дигимон промоција

Најраспрострањеније спајалице

Иако појединачно можда немају највећи утицај, постоје две промоције које се широко користе у многим шпиловима.

  • Повећава меморију боја: Ове карте омогућавају играчима да траже 4 карте по ниској цени. Они нису кротитељи, тако да не доприносе условима победе ДеатхКсмон или Куартзмон. Поред тога, њихов ефекат кашњења омогућава да се пошаљу у смеће како би се играчу дало 2 меморије. Да би се супротставили њиховим ефектима, играчи могу да користе меморијске флоодгатес као што су БТ6-021 МодокиБетамон или БТ3-061 Цхуумон. Ове картице су првобитно биле представљене у ограниченим количинама, али су од тада поново штампане у Галлантмон & УлфорцеВеедрамон почетним шпиловима и РБ01.
  • Картице за обуку: Ове карте, које су дебитовале као Бок Топперс у БТ14, омогућавају играчима да траже 2 карте по цени од 2. За разлику од побољшања меморије, картице за обуку такође могу да покупе Опционе картице и Тамерс поред Дигимона. Када користе ефекат кашњења карата за обуку, играчи морају да се Дигиволуирају у карту одговарајуће боје са смањеном ценом од 2. Због њихове свестраности и недостатка заштитне капије, ове карте су постале сетови за игру у већини шпилова на истоку.

Најјаче Дигимон промоције

Најјаче Дигимон промоције, састављене за енглеску верзију БТ14, укључују картице до П-130, најскорије објављене промоције које испуњавају услове у најновијим одлукама Ултимате Цуп-а.

У закључку, Дигимон промоције су вредни додаци колекцији сваког играча. Картице за повећање меморије у боји и картице за обуку су широко коришћене спајалице које нуде стратешке предности у игри. Без обзира да ли желите да побољшате одређене архетипове или побољшате укупне перформансе вашег шпила, ове промоције су вредне разматрања. Будите у току са најновијим најавама да бисте открили нове и моћне Дигимон промоције које могу подићи вашу игру на виши ниво.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
undefined is not available in your country. Please try:

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости