Новости

November 7, 2023

Оптимизујте свој шпил помоћу моћних Дигимон промоција

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserMilica PetrovićLocaliser

У свету Дигимон ТЦГ-а постоје различите врсте карата, укључујући стартне шпилове, боостер сетове и промоције. Промоције су посебне картице које се често дају као бонуси на догађајима или уз куповину производа. Ове картице, означене ознаком производа "П-КСКСКС", обично су картице од фолије које могу побољшати одређене архетипове или имају широку употребу у више шпилова.

Оптимизујте свој шпил помоћу моћних Дигимон промоција

Најраспрострањеније спајалице

Иако појединачно можда немају највећи утицај, постоје две промоције које се широко користе у многим шпиловима.

  • Повећава меморију боја: Ове карте омогућавају играчима да траже 4 карте по ниској цени. Они нису кротитељи, тако да не доприносе условима победе ДеатхКсмон или Куартзмон. Поред тога, њихов ефекат кашњења омогућава да се пошаљу у смеће како би се играчу дало 2 меморије. Да би се супротставили њиховим ефектима, играчи могу да користе меморијске флоодгатес као што су БТ6-021 МодокиБетамон или БТ3-061 Цхуумон. Ове картице су првобитно биле представљене у ограниченим количинама, али су од тада поново штампане у Галлантмон & УлфорцеВеедрамон почетним шпиловима и РБ01.
  • Картице за обуку: Ове карте, које су дебитовале као Бок Топперс у БТ14, омогућавају играчима да траже 2 карте по цени од 2. За разлику од побољшања меморије, картице за обуку такође могу да покупе Опционе картице и Тамерс поред Дигимона. Када користе ефекат кашњења карата за обуку, играчи морају да се Дигиволуирају у карту одговарајуће боје са смањеном ценом од 2. Због њихове свестраности и недостатка заштитне капије, ове карте су постале сетови за игру у већини шпилова на истоку.

Најјаче Дигимон промоције

Најјаче Дигимон промоције, састављене за енглеску верзију БТ14, укључују картице до П-130, најскорије објављене промоције које испуњавају услове у најновијим одлукама Ултимате Цуп-а.

У закључку, Дигимон промоције су вредни додаци колекцији сваког играча. Картице за повећање меморије у боји и картице за обуку су широко коришћене спајалице које нуде стратешке предности у игри. Без обзира да ли желите да побољшате одређене архетипове или побољшате укупне перформансе вашег шпила, ове промоције су вредне разматрања. Будите у току са најновијим најавама да бисте открили нове и моћне Дигимон промоције које могу подићи вашу игру на виши ниво.

Најновије вести

Оптимизујте своју игру ВАЛОРАНТ помоћу Фунни Цроссхаир-а
2023-11-26

Оптимизујте своју игру ВАЛОРАНТ помоћу Фунни Цроссхаир-а

Новости