Новости

February 15, 2024

Освојите изазовну борбу са шефом са Бахамутом Версом у Гранблуе Фантаси: Релинк

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Увод

Гранблуе Фантаси: Релинк приказује интензивну борбу против шефа са Бахамутом Версом, последњим шефом главне приче. Овај сусрет може бити изазован, али уз праве стратегије и припреме можете изаћи као победник. Ево неколико савета који ће вам помоћи да победите Бахамута Версу и завршите Гранблуе Фантаси: Релинк.

Освојите изазовну борбу са шефом са Бахамутом Версом у Гранблуе Фантаси: Релинк

Парти Цомпоситион

Иако не постоји дефинитиван састав странке за борбу против Бахамута Версе, важно је довести уравнотежен тим који може да нанесе штету, излечи и пружи подршку. Главни лик Гран/Дјеета је обавезан за борбу и може се истаћи и као дилер штете и као исцелитељ/подршка. Ликови као што су Цаглиостро, Зета, Цхарлотта и Ланцелот су такође одлични избори због својих јединствених способности и оштећења.

Геар и Сигилс

Опремање вашег тима најјачим доступним оружјем и одговарајућим Сигилима је кључно за успех. Док се најбољи Сигилови добијају после игре, још увек можете да побољшате свој инвентар испуњавањем споредних задатака и надоградњом Сигила које већ имате. Размислите о коришћењу Сигила који појачавају нападе на линковима, Скибоунд Артс и рафале ланаца, побољшавају гард, повећавају брзину пуњења вашег Скибоунд Арт мерача, пружају способности преживљавања као што су црева, обнављају здравље током времена, продужавају непобедивост након савршеног избегавања, појачавају одбрану засновану на слабо здравље, опоравља здравље на основу нанесене штете и скраћује време хлађења вештина.

Нивелисање и мајсторство

Уверите се да је ваша група на одговарајући начин пре него што се суочите са Бахамут Верса. Док је Бахамут Верса ниво 50, довољно је бити у средини 40-их. Поред тога, инвестирајте у Мастериес своје групе са МСП-ом да бисте откључали стат буффове и способности као што су Перфецт Гуард и Перфецт Додге, који дају привремену непобедивост.

Стратегија борбе против шефа

Борба против шефа са Бахамутом Версом састоји се од три фазе. У првој фази, фокусирајте се на наношење штете, наношење дебуффа и избегавање напада на даљину. Будите спремни за моћне нападе Бахамута Версе као што су ласерски зрак и паклена бакља, и брзо оживите саиграче ако буду нокаутирани. У другој фази обратите пажњу на Ида, који се појављује поред Версе. Користите лаке нападе и прелазите између дефанзивних и офанзивних стратегија. У завршној фази, нападните љубичасте кристале који се формирају око Ида и наставите борбу против Бахамута Версе. Останите мирни и играјте на сигурно да бисте превазишли овај последњи део битке.

Награде

Победивши Бахамута Версу, зарадићете завршне кредите и откључати поглавље после игре са додатним мисијама. Такође ћете добити поене мајсторства, кристале снаге и покварену призму за надоградњу сигила.

Уз ове савете и стратегије, можете победити изазовну борбу са шефом са Бахамутом Версом и завршити Гранблуе Фантаси: Релинк. Срећно!

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
ThunderPick
Бонус $2,000

Најновије вести

Преко 100 играча ће се сукобити у ТФТ сету 11 у првом ЕМЕА Голден Спатула Цупу
2024-04-25

Преко 100 играча ће се сукобити у ТФТ сету 11 у првом ЕМЕА Голден Спатула Цупу

Новости