Новости

February 12, 2024

Ослободите разорне нападе помоћу Руне пламена сенке у класичној сезони открића Ворлд оф Варцрафт-а

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

У другој фази Ворлд оф Варцрафт Цлассиц Сеасон оф Дисцовери, Варлоцкс су добили приступ новој и моћној Руни под називом Схадовфламе. Ова руна, заједно са другим рунама за оштећење, учинила је Варлоцкс још страшнијим.

Ослободите разорне нападе помоћу Руне пламена сенке у класичној сезони открића Ворлд оф Варцрафт-а

Добијање руне пламена сенке

Да би добили Руну пламена сенке, чаробњаци морају отпутовати до провалије Схадовбреак у југоисточном делу Десолацеа. Тамо ће пронаћи олтар са којим треба да комуницирају. Да би активирали Олтар, Варлоцкс морају бацити чаролију Схадов Вард на њега. Међутим, важно је напоменути да ће Олтар одводити штету од сенке од Варлоцка док каналишу чаролију. Разбијање одељења сенки или лечење током интеракције ће прекинути ритуал.

Препоручљиво је да чаробњаци понесу забаву са собом, пошто олтар чувају руље високог нивоа. Када се чаролија каналисања заврши, појавиће се елитни демон 38. нивоа по имену Заводница Цееина. Чаробњаци морају победити овог демона и опљачкати његово тело да би добили Руну пламена сенке.

Моћ пламена сенке

Схадовфламе је тренутно бачена Варлоцк Руна која ослобађа конус штете од Сенке и Ватре испред Варлоцка. Ова руна, у комбинацији са моћним оштећењима кућних љубимаца и чаролијама Дамаге овер Тиме (ДоТ), додатно побољшава Варлоцкову рафалну штету и могућности подручја деловања.

Чаробњаци, који имају ограничене борбене могућности кратког домета, могу користити Схадовфламе да се ефикасно носе са непријатељима који се превише приближе. Служи као драгоцено средство за одржавање дистанце и наношење значајне штете.

Са додатком Руне пламена сенке, чаробњаци у Ворлд оф Варцрафт Цлассиц Сеасон оф Дисцовери постали су још страшнији. Овладавање овом Руном омогућиће Варлоцкима да покрену разорне нападе и доминирају својим непријатељима.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости