Новости

February 13, 2024

Откривање снаге додатног подметача: Водич за статистику оклопа у Хеллдиверс 2

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Увод

Ако учите о статистици оклопа у Хеллдиверс 2, можда сте наишли на мистериозну пасиву Ектра Паддинг. У овом чланку ћемо истражити шта Ектра Паддинг ради и какав је његов значај у игри.

Откривање снаге додатног подметача: Водич за статистику оклопа у Хеллдиверс 2

Улога пасивне статистике

У Хеллдиверс 2, сваки оклоп долази са пасивним статистикама које доприносе укупним борбеним способностима играча. Ове пасивне статистике чине различите типове оклопа јединственим у погледу изгледа и функционалности. Међутим, важно је напоменути да се многе од ових пасивних статистика понављају, при чему је естетика примарни фактор разликовања.

Шта је екстра паддинг?

Ектра Паддинг је једна од пасивних статистика доступних у Хеллдиверс 2. Речено је да играчу даје већи рејтинг оклопа. Ова статистика је укључена у подразумеване опције оклопа, познате као Б-01 Тацтицал. Међутим, изазов лежи у тестирању ефикасности Ектра Паддинг-а, јер захтева довршавање мисија и откључавање више опција оклопа.

Тхе Спецулатион

Неки фанови нагађају да би Ектра Паддинг могла бити шала програмера, Арровхеад, како би се нагласила природа Хеллдиверса за једнократну употребу. Ови војници се лако могу заменити након смрти, што сугерише да идеја о додатној заштити кроз Ектра Паддинг може бити погрешна.

Истина

Кроз опсежно експериментисање са различитим сетовима оклопа, откривено је да Ектра Паддинг заиста пружа предност у борби против експлозивних оштећења. У поређењу са другим опцијама оклопа, оклоп Ектра Паддинг показао је знатно мање штете од граната и мина. Међутим, важно је напоменути да ће директан контакт са експлозивом, без обзира на оклоп, и даље довести до смрти.

Да ли је додатно подметање вредно тога?

Узимајући у обзир резултате експеримената, ако се борите са навигацијом према нагазним минама или избегавате аутоматске гранате, пасив Ектра Паддинг може бити од користи за вас. Међутим, вреди напоменути да у Хеллдиверс 2 постоје и друге опције оклопа које могу понудити бољу укупну заштиту.

Закључак

У закључку, Ектра Паддинг у Хеллдиверс 2 пружа вишу оцену оклопа и нуди борбену предност против оштећења од експлозива. Иако може бити корисна пасива за одређене ситуације, играчи би требало да истраже друге опције оклопа како би пронашли најбољи за њихов стил игре и борбене потребе.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости