Новости

February 13, 2024

Откријте Змајеву позадину у Лобањи и костима

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Ако сте наишли на мапу блага која вас води до Змајевих леђа у лобањи и костима, можда се питате где се тачно ово место налази. На срећу, ближе је него што мислите. Ево водича о томе како пронаћи Змајева леђа у игри.

Откријте Змајеву позадину у Лобањи и костима

Локација

Змајева леђа је испостава која се налази на северозападном острву у региону Месечева острва. Да бисте дошли до њега из Саинт-Анне, запловите у правцу северозапада, пролазећи кроз велико острво док не стигнете до обале Ангаиа. Одатле, наставите на северозапад док не стигнете на Месечева острва.

Откривање предстраже

Када стигнете до Месечевих острва, наћи ћете Змајева леђа на источној страни највећег острва у овој области. Потражите Неоткривен знак питања на локацији, као што је случај са било којом занимљивом тачком (ПОИ) у Лобањи и костима. Пловите близу маркера и искрцајте се са свог брода да бисте ушли у испоставу.

Ствари од интереса

Осим лова на благо назначено на вашој мапи, постоји неколико других активности којима се можете бавити на предстражи Змајевих леђа.

  • Унгвана Мерцхант: У близини вашег брода, наћи ћете трговца Унгвана који продаје храну и нацрте за ватрени дуги пиштољ И и сандук бомбе. Поред тога, она нуди уговор Ве Сеек Варриорс ако сте заинтересовани да преузмете задатке.
  • Пирате Цамп: Ако кренете лево од места где сте први пут крочили на острво, наићи ћете на гусарски камп. Овде продавац продаје разне козметичке артикле и потрепштине за попуну залиха вашег брода.
  • Пирате'с Бонфире: С друге стране, ако кренете десно и упустите се дубље у острво, наћи ћете гусарску ломачу. Коришћење ове ватре ће вам дати повећање издржљивости.
  • Фара Цамп: Иза Гусарске ватре, постоји камп Фара. Код вође кампа можете купити козметику и одећу Капетана са темом Фара, као и додатне залихе за ваш брод.

Не заборавите да максимално искористите своју посету предстражи Змајевих леђа тако што ћете истражити све доступне опције и уживати у јединственим искуствима које нуди!

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости