Новости

February 16, 2024

Откријте наслеђе Блооди Бонеса: Водич корак по корак

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Ако желите да откријете легендарну залиху сафира коју је за собом оставио гусар који се плаши Крваве кости, ево водича корак по корак о томе како да довршите истрагу Крвавих костију у Лобањи и костима.

Откријте наслеђе Блооди Бонеса: Водич корак по корак

Откључавање истраге

Да бисте започели истрагу Крвавих костију, прво морате да достигнете чин Злости Буццанеер у издању Скулл анд Бонес Премиум. Овај ранг ће вам такође омогућити приступ другим истрагама, као што су Тхе Асхен Цорсаир и Фрееман'с Лост Треасуре. Када постигнете тражени ранг, идите до поштанског сандучета у Саинт-Анне и узмите писмо са црвеним печатом да бисте покренули истрагу о наслеђу Крвавих костију.

Унапређење истраге

За разлику од редовних уговора у игри, истрага Блооди Бонес не даје директна упутства о томе куда треба ићи. Уместо тога, идите на картицу Истраживања у менију Знање и прегледајте различите дате трагове. Након што прочитате трагове, појавиће се белешка која ће вас упутити како даље напредовати у истрази.

Корак 1: Истражите олупину

Први корак у истрази је лоцирање олупине брода у близини насеља Ховохово. Брзо путујте до Форт Луиса или Краљевског гробља и пловите према насељу. На малом острву западно од насеља наћи ћете олупину брода са белим и плавим једрима. Интерагујте са олупином брода да бисте прикупили следећи траг. Није неопходно насилно отварати олупину брода или користити пајсер за овај корак, иако то може донети додатни плен.

Корак 2: Укрцајте се на ратни брод компаније

Да бисте открили истину о Крвавим костима, морате се укрцати на ратни брод компаније Цомпагние који патролира у близини предстраже Форт Лоуис. Конкретан брод који тражите зове се Ле Парадис и ранг 4 је Цомпагние Броадсидер. Ле Парадис се може наћи како плови између тврђаве Луис и јужне ивице мапе. Укључите се у борбу са бродом и, што је најважније, укрцајте се на њега да бисте открили следећи траг у истрази. Будите опрезни, јер ову област посећују и ратни бродови ранга 9 дуж трговачке руте Цомпагние. Претходно извиђајте подручје како бисте избегли узбуњивање бродова високог нивоа.

Корак 3: Пронађите гроб Блооди Бонес

Након што се укрцате у Ле Парадис, нећете морати да идете далеко да бисте прешли на следећи корак. Ваш циљ је да лоцирате гроб Крвавих костију на предстражи Форт Лоуис. Страница за истраживање пружа скицу гроба, али ако желите да уштедите време, пратите ове смернице: Пратите главни пут узбрдо и потражите мали пут десно где главни пут скреће лево унутар тврђаве. Пратите ову стазу и наићи ћете на гроб Крвавих костију. Наранџасти сноп ће указати на тачну локацију гроба. Ископајте благо на месту и испитајте последњи траг да бисте успешно завршили истрагу о наслеђу Блооди Бонес.

Пратећи ове кораке, успешно ћете завршити истрагу Крвавих костију и открити тајне заоставштине овог озлоглашеног пирата. Срећно, и нека сафири буду твоји!

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости