Новости

February 12, 2024

Откријте рецепт за тло у Литтле Алцхеми 2 и откључајте безброј могућности

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

У мини игри Литтле Алцхеми 2, можете открити укупно 720 рецепата комбиновањем различитих предмета. Један од ових рецепата је земља, али проналажење путање његовог рецепта може бити изазовно јер није баш очигледно.

Откријте рецепт за тло у Литтле Алцхеми 2 и откључајте безброј могућности

Земљиште је природни елемент који се може додати вашој Енциклопедији. Међутим, направљен је другачије у поређењу са другим рецептима исте врсте. Откључавање тла ће вам у великој мери помоћи у постизању вашег циља да откријете све рецепте у Литтле Алцхеми 2, јер се користи у многим другим рецептима као што су блато, поља, биљке и цигле.

Да бисте направили Тло, морате спојити Живот са Земљом. Међутим, добијање ових елемената може захтевати још неколико корака. Земља се открива чим почнете да играте игру, док се живот може добити комбиновањем вулкана са примордијалном супом.

Ако немате оба потребна састојка за живот, можете следити овај пут да бисте их добили:

  • Вода и вода: локва
  • Локва и локва: Рибњак
  • Рибњак и бара: језеро
  • Језеро и језеро: Море
  • Ватра и земља: Лава
  • Земља и лава: вулкан
  • Море и Лава: Примордијална супа

Када добијете Живот и Земљу, можете их комбиновати да бисте створили Тло. Поред тога, такође можете креирати бактерије комбиновањем вулкана и живота, а затим комбиновати бактерије са морем да бисте добили коначну ставку, планктон.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости