Новости

February 16, 2024

Откријте скривену испоставу Букит Цанди у Лобањи и костима

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Увод

Букит Цанди је скривена испостава у Источној Индији, позната по свом благу и погодном месту за брзо путовање. У овом водичу ћемо вам показати како да лоцирате ову испоставу и шта можете очекивати да ћете тамо пронаћи.

Откријте скривену испоставу Букит Цанди у Лобањи и костима

Откривање Телок Пењараха

Да бисте приступили Букит Цандију, прво морате да откријете Телок Пењарах, друго главно чвориште у Лобањи и костима после Саинт-Анне. Преживите издајничка мора и претеће бродове како бисте стигли до Источне Индије, где се налази Телок Пењарах.

Навигација до Букит Цанди

Када откључате Телок Пењарах, отпловите одатле и идите на север дуж западне обале региона. Док пловите, пазите на бове које означавају улаз у сигурносну зону. Букит Цанди се налази на пола пута ове руте.

Истражујући Букит Цанди

Иако мале величине, Букит Цанди нуди неке вредне ресурсе. Можете упознати Ремпах Варриор-а који продаје разне производе, укључујући нацрт Монс Мег И Схип Веапон, козметику и храну. Поред тога, постоји кеш меморија са ставкама као што су комплети за поправку.

Закључак

Проналажење испоставе Букит Цанди у Лобањи и костима може захтевати одређени напор, али награде су вредне тога. Посетите овај скривени драгуљ да бисте се опскрбили вредним залихама и искусили погодно место за брзо путовање. Срећна пловидба!

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости