Новости

February 15, 2024

Откријте Телок Пењарах: Пиратско уточиште у лобањи и костима

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Телок Пењарах је централна локација у Лобањи и костима која је препуна трговаца, мисија и још много тога. Налази се у североисточном углу карте, дубоко у Западној Индији. Иако ћете стићи до Телок Пењараха као део главне приче, препоручљиво је да пронађете ову локацију раније јер садржи тоне корисних НПЦ-а.

Откријте Телок Пењарах: Пиратско уточиште у лобањи и костима

Проналажење Телок Пењарах

Да бисте пронашли Телок Пењарах у Лобањи и костима, морате прећи велико пространство. Ако путујете на исток из правца Саинте-Анне, ваш најбољи начин деловања је да пресечете острва Пембуру и Замруд.

Чувајте се опасности

Пре него што кренете у Телок Пењарах, важно је напоменути да је ово зона много вишег нивоа од почетне области Црвених острва. Осим ако имате осми ниво или виши, препоручује се избегавање било каквог сукоба са оближњим бродовима. Поред тога, између ове две локације постоји широки део отвореног океана који је често испуњен олујама и одметничким таласима, па будите на опрезу.

Припремите се за путовање

Путовање до Телок Пењарах је опасно, зато будите спремни на све. Од насумичног времена до надолазећих непријатељских пловила, важно је имати најбољу опрему када се крећете до ове локације.

Пирате Хавен

Телок Пењарах је гусарско уточиште, слично Саинте-Анне. Садржи широку лепезу НПЦ-ова трговаца, од ковача до бродовласника. Разговор са ковачем у Телок Пењараху је веома препоручљив, јер он не само да започиње кратак ланац задатака, већ може и да прави топове много вишег нивоа.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости