Новости

February 16, 2024

Откријте шампиона који каже 'Сигурно као плима' у Леагуе оф Легендс

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Увод

Да ли сте се икада запитали који шампион Леагуе оф Легендс каже „Сигурно као плима“? Ако имате проблема са погађањем, не брините! Даћу вам све наговештаје и открићу одговор на крају.

Откријте шампиона који каже 'Сигурно као плима' у Леагуе оф Легендс

Савети за данашњи цитат

Ако желите сами да решите данашњи изазов, али вам требају неки савети, на правом сте месту. Ево наговештаја за цитат шампиона 16. фебруара:

  • Додато 2012
  • Познат као 'Тхе Тидецаллер'
  • Рангед шампион
  • Користи ману
  • Обично игра улогу подршке

Одговор

Шампион који каже 'Сигурно као плима' у Леагуе оф Легендс је Нами, такође познат као Тхе Тидецаллер. Овај цитат даје траг да је шампион повезан са водом и плимама, што се савршено уклапа у Намину тему.

Цитат сличног звука

Можда сте помислили на Нилах, која рукује мачем прожетим водом и има цитат који звучи слично Намином. Међутим, Нами је заиста тачан одговор.

Намијеве предности и слабости

Тренутно, Нами се сматра подршком Б нивоа у Леагуе оф Легендс. Док се одлично сналази у гурању и ангажовању са способностима као што су Акуа Присон и Тидал Ваве, она се бори против шампиона као што су Маокаи, Јанна, Сена и Блитзцранк, који лако могу да поремете њене планове. Међутим, Нами се добро слаже са шампионима као што су Луциан и Езреал.

Закључак

Сада када знате одговор и сазнали сте више о Нами, Призивачу плиме, можете ценити њену везу са водом и плимама у Леагуе оф Легендс. Без обзира да ли сте обожаватељ Нами или једноставно уживате у решавању тривијалности Леагуе оф Легендс, овај изазов цитата вам је пружио неке занимљиве увиде.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости