Новости

February 15, 2024

Откључавање високе еволуционе моћи у Марвел Снап-у

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Неки од најпопуларнијих и најмоћнијих зликоваца у Марвеловом универзуму су Биг Бад карте Марвел Снап-а. Они пружају ефекте који мењају игру и који потенцијално могу да преокрену мечеве наопачке. Већина њихових способности заснива се на њиховим ликовима из стрипова или филмским интерпретацијама, укључујући Хигх Еволутионари.

Откључавање високе еволуционе моћи у Марвел Снап-у

Висока еволуција у Чуварима галаксије Вол. 3

Хигх Еволутионари је главни негативац Чувара галаксије Вол. 3. У филму је творац цивилизација и бића. Он развија интелигенцију, моћ и још много тога створења.

Висока еволуција у Марвел Снап-у

У Марвел Снап-у, Хигх Еволутионари је карта са четири цене и четири снаге са ефектом који гласи: „На почетку игре, откључајте потенцијал својих картица без способности. Овај ефекат који мења игру откључава тајне способности свих ванила карата, правећи више сопствених архетипова шпила који потенцијално могу да промене мета.

Све тајне способности Ванилла Цардс

Пре него што заронимо у најбоље карте за коришћење са Хигх Еволутионари, најновијом од Биг Бад картица у Марвел Снап-у, ево свих тајних способности ванила карата које сам зликовац откључава:

  • Оса (0-Цена, 1-Снага): Приликом откривања: Поразите насумичну непријатељску карту овде са -1 моћи.
  • Мисти Книгхт (1-Цост, 2-Повер): Када завршите окрет са непотрошеном енергијом, дајте још једну пријатељску карту +1 моћ.
  • Шокер (2-Цост, 3-Повер): Приликом откривања: Дајте крајњу леву карту у вашој руци -1 цена.
  • Киклоп (3 цене, 4 моћи): Када завршите окрет са непотрошеном енергијом, погодите два насумична непријатеља овде са -1 моћи.
  • Ствар (4 цене, 6 моћи): На откривању: Поразите 3 насумичне непријатељске карте овде са -1 моћи.
  • Абоминатион (5-Цост, 9-Повер): Кошта један мање за сваку непријатељску карту у игри која је погођена негативном моћи.
  • Хулк (6-Цост, 12-Повер): У току: Када завршите окрет са непотрошеном енергијом, +2 снаге. (Ако је у руци или у игри).

Најбољи високо еволуциони шпилови

Чиста висока еволуција

Одбрана је увреда. Снимак екрана преко Унтапед.гг

Стандардни начин играња Хигх Еволутионари је у шпилу са већином тренутних ванилла карата. Овај шпил има две главне механике, око којих се врти целокупна стратегија његових офанзивних и одбрамбених механизама – чување енергије за избацивање више моћних карата и наношење негативне моћи на карте вашег противника да би се откључали моћни ефекти.

Цицлопс, Тхе Тхинг и Абоминатион имају користи од наношења негативне моћи на карте вашег противника. Шкорпион и Жена-паук се могу додати за још једну моћну опцију дебуфф-а.

Што се тиче стратегије „уштеде непотрошене енергије“ (плутајуће), способности Мисти Книгхт, Абоминатион и Хулка користе механику, посебно са Хулком као примарним извором енергије за ваше локације у касној игри. Сунчева пега такође може бити потенцијални извор енергије захваљујући својој способности да добије снагу једнаку вашој непотрошеној енергији на сваком кораку.

ИнСхеНаут

Моћ је све. Снимак екрана преко Унтапед.гг

Још један шпил где се креације Хигх Еволутионарија могу користити је у ИнСхеНаут шпилу. Овде је главна стратегија да се створи што је могуће више Моћи уз помоћ Схе-Хулка и Инифинаута, док се истовремено искориштавају предности креација Високе еволуције од ране до средине игре.

Главни офанзивни мотор овог шпила је прескакање шестог круга који може утрти пут за игру Схе-Хулк и Инфинаут у седмом кругу. Због тога је Магик важно да окрене локацију у Лимбо што ће продужити игру и дати вам више времена да поставите потенцијалну масивну комбинацију у последњем потезу.

Штедња енергије која вам је потребна да би Схе-Хулк постала јединица са нултим трошковима и 10 снага на седмом кораку користиће комбинацији карата као што су Сунспот и Мисти Книгхт, као и Киклоповој способности која се може претворити у напад за вашу страну . Ова поставка ће изградити снагу на најмање две локације, тако да увек имајте за циљ да овај сценарио изведете у свакој игри што је више могуће.

Завршите шпил са картама које могу заштитити ваше јединице, као што су Армор (за спречавање уништења ваших карата у било ком облику) и Цаиера (за заштиту ваших једнократних и шестоплатних картица). Цосмо се такође може додати јер може пореметити Он Ревеал способности, чинећи способности карата као што су Сханг-Цхи и Киллмонгер неефикасним.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости