Новости

February 15, 2024

Откључавање коване маске за Холгер 556: Превазилажење изазова и одабир правих додатака

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Откључавање маски у Модерн Варфаре 3 понекад може бити изазовно путовање. Процес откључавања коване маске за Холгер 556, на пример, може бити збуњујући због нејасних објашњења.

Откључавање коване маске за Холгер 556: Превазилажење изазова и одабир правих додатака

Слагалица са прилозима

Један од разлога зашто је откључавање коване маске за Холгер 556 попут решавања загонетке је тај што у игри постоји више додатака који одговарају опису потребе за 25 убистава са подцевом без бушења. Међутим, чини се да нема ажурирања напретка док нагомилавате убијања са Холгером 556. Ово може бити фрустрирајуће, јер захтева тестирање свих прилога у вашем арсеналу да бисте пронашли оне који раде.

Шта је доња цев пуњења без бушења?

У МВ3, пуњење без бушења се односи на неексплозивне додатке. Међутим, ако покушавате да откључате ковану маскирну маску за Холгер 556, чини се да је захтев за 25 убистава са подцевом без бушења искривљен. Да бисте довршили овај изазов, мораћете да користите посебне прилоге.

Како откључати ковану маску за Холгер 556

Да бисте превазишли ову препреку и откључали ковану маску за Холгер 556, имате две опције. Можете користити СПВ 40ММ ХЕ бацач граната или Цорвус Мастеркеи додатак за сачмарицу. Важно је напоменути да додатак за сачмарицу Цорвус Мастеркеи можда није најмоћније оружје, и да ћете можда бити погођени снажнијим оружјем када покушавате да се приближите довољно да га употребите. Поред тога, Цорвус има ограничену муницију. Међутим, играње Хардцоре режима може бити од користи, јер ће непријатељи имати ограничену муницију за своје сачмарице и мању количину здравља, што вам даје веће шансе да убијете испод цеви са Цорвусом или СПВ 40ММ ХЕ бацачем граната.

Одабир правог прилога

Када сам почео да напредујем кроз потрагу, у почетку сам користио бацач граната, али сам касније прешао на сачмарицу Цорвус Мастеркеи због проблема са муницијом са бацачем граната. У почетку сам мислио да ћу морати да користим прилоге који нису експлозиви, али изгледа да постоји грешка која спречава играче да напредују осим ако не користе два горе поменута прилога. Неки играчи су пријавили да додатак за сачмарицу није радио за њих, па ако наиђете на исти проблем, препоручује се да се држите бацача граната.

Откључавање маски у Модерн Варфаре 3 може бити изазовно и понекад фрустрирајуће искуство. Међутим, пратећи савете и коришћење препоручених додатака, можете савладати препреке и откључати ковану маску за Холгер 556. Срећно!

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости