Новости

February 15, 2024

Откључавање Реиндрикса: Ледена планина у Палворлду

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Увод

У Палворлд-у постоје разни цоол носачи које играчи могу откључати, а један од њих је ледени Реиндрик. Овај пријатељ има смрзнут изглед и може бити посебно изазован за проналажење јер лута само око две одређене локације.

Откључавање Реиндрикса: Ледена планина у Палворлду

Проналажење Реиндрикса

Ако се борите у врућим окружењима или вам је потребан пријатељ који је вјешт у дрвењу и хлађењу, Реиндрик је савршен сапутник за вас. Ево локација на којима можете пронаћи Реиндрик-а:

  • Торањ Савеза слободних пријатеља: Ово мало ледено подручје у средњем делу мапе је идеално место за тражење Реиндрикса. Лако га је брзо проверити и има неколико тачака за брзо путовање у близини, што повећава ваше шансе да се мријесте поред једне.
  • Ици Веасел Хилл: Смештен мало северозападно од Куле области Фрее Пал Аллианце, ово место је још једно место где се Реиндрик може наћи.

Реиндрикове вештине

Реиндрик поседује следеће вештине:

  • Елемент: лед
  • Партнерска вештина: хладно тело (може да се вози и одржава јахача хладним у врућим окружењима)
  • Погодност за рад: Други ниво дрвене грађе и ниво хлађења два
  • Потенцијалне капи: Ледене оргуље, Реиндрикс дивљач, рог и кожа
  • Глад: 7/10
  • Био: "Његови прозирни церулеан рогови сијају хладноћом апсолутне нуле. Свако ко их додирне голим рукама одмах се смрзне и разбије у комаде."

Иако Реиндрик можда није најбољи пријатељ у својим специјализованим областима, он је и даље користан носач и има солидне радне способности. Надмашује већину просечних пријатеља које ћете срести.

Цатцхинг Реиндрик

Хватање Реиндрика може бити прилично изазовно, па се препоручује да користите пристојно напредну Пал сферу као што је хипер сфера или Гига сфера да бисте повећали своје шансе за успех. Гига сфера је довољна, па је препоручљиво да своје боље сфере сачувате за чвршће пријатеље.

Да бисте ухватили Реиндрика, најбоље је смањити његово здравље користећи нападе, а затим га ухватити Гига сфером. Коришћење обичне Пал сфере ће резултирати малим шансама, обично око два процента, чак и са слабим здрављем. Због тога се препоручује да се Реиндрик ослаби док не буде скоро поражен, а затим га брзо ухвати Гига сфером. Већина Реиндрика који се сусреће је између нивоа 20 и 30, што их чини умерено тешким, али не превише тешким за ухватити.

Закључак

Иако Реиндрик можда није један од најбољих коња у Палворлд-у, он је и даље важан додатак вашем Палдецк-у. Усредсредите се на добијање пријатеља као што су Фенглопе и Пирин за вашег земаљског коња, и пријатеља као што су Јетрагон или Фросталлион за вашег летећег коња. Откључавање Реиндрика је кључан задатак који треба завршити јер служи као пријатељ од помоћи у вашој бази.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости