Новости

February 14, 2024

Откључавање смрти: Водич за израду бесконачног заната

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Увод

У Инфините Црафт-у, могућности су бескрајне. Комбиновањем различитих објеката можете креирати урнебесне и бизарне комбинације, од ајкула до једнорога у врућој кади. Међутим, једна од најважнијих креација у игри је Смрт. Без смрти нећете моћи да откључате многе друге објекте. Овај водич ће вам показати како да направите смрт у бесконачном занату.

Откључавање смрти: Водич за израду бесконачног заната

Црафтинг Деатх

Постоје бројни начини за прављење смрти у бесконачном занату, али најбржи метод за почетнике укључује комбиновање живота и вампира или зомбија. Овај рецепт је инспирисан професионалним водичима за игре.

Да бисте дошли до ове тачке, мораћете да направите неколико поклапања:

  • Земља + Ветар = Прашина
  • Прашина + Земља = Планета
  • Ветар + Ватра = Дим
  • Дим + вода = магла
  • Планета + Магла = Венера
  • Венера + Стеам = Живот

Када једном створите живот, само сте један корак од смрти. Можете комбиновати живот са вампиром (захтева живот + дим), зомбијем (захтева људе + експлозију) или временску бомбу (захтева сат + бомбу). Експериментишите са објектима које већ имате и видите да ли можете да креирате Смрт.

Проширивање могућности

Након стварања смрти, у игри се отвара потпуно нови свет. Можете комбиновати Смрт са другим објектима да бисте откључали још више могућности. На пример, комбиновањем смрти са смрћу добијате Грим Реапер, док комбиновање смрти са анимеом ствара Деатх Ноте. Ако сте заинтересовани да проширите своју колекцију месождера, покушајте да комбинујете смрт са диносаурусом да бисте добили Т-Рек. А ако сте радознали шта се дешава када комбинујете смрт са једнорогом, добићете мртвог једнорога.

Закључак

Стварање смрти у Инфините Црафт-у је кључни корак у откључавању нових објеката и проширењу вашег играња. Пратећи рецепт за израду и експериментишући са различитим комбинацијама, открићете свет урнебесних и неочекиваних креација. Зато се бавите израдом и погледајте које друге бизарне објекте можете открити!

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
ThunderPick
Бонус $2,000

Најновије вести

Преко 100 играча ће се сукобити у ТФТ сету 11 у првом ЕМЕА Голден Спатула Цупу
2024-04-25

Преко 100 играча ће се сукобити у ТФТ сету 11 у првом ЕМЕА Голден Спатула Цупу

Новости